keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

30.4.2014 Lahden keikkareissu!

 
 Kauppakeskuskiertue jatkui 25.4 perjantaina Lahden Trioon. Meitä oltiin mainostettu keikan puolesta Trion omilla sivuilla ja paikallislehdessä promokuvamme kanssa, mutta sillä emme ole paljon keikkailleet Lahdessa, ei ollut tietoa millainen keikasta tulisi. Edellisen illan korismatsin keikka avasi keikkaputken, jonka aikana tulisi kolme kauppakeskuskeikkaa (yhteensä 6 esiintymistä ja promoamista), yksi baarikeikka (yhteensä 20 minuutin setti) ja tämä Helsinki Seagulls-matsi. Mutta innoissamme odotimme näitä keikkoja jo, sillä uusia koreografioita oli treenattu tätä viikkoa varten.

 Keikka-aamut ovat aina täynnä säätämistä ja aikataulut ovat erittäin tärkeitä. Lahden keikkaa varjosti mm. aamun pääsykokeet jossa Elenan olisi pitänyt viettää koko aamu aamupäivään saakka kun me muut valmistautuisimme keikkaan. Elenan aamu menikin hieman uusiksi ja hän tuli aikaisemmin valmistautumaan kanssamme ja vältyimme ylimääräiseltä reissulta hakemaan Elena pääsykokeista ennen Lahteen ajamista. No, aamut ovat silti aina nihkeitä ja kukaan meistä ei oikeastaan ole aamuihmisiä. Siitä huolimatta kaikki meni melko sulavasti ilman suurempia ongelmia. Alunperin Trion keikalla meillä piti olla oma äänentoisto mutta homma hoituikin niin, että tarvitsimme äänentoistoa vasta sunnuntaina Willaan.
 
Elenan keikkavarustukseen kuului valkoinen toppi paljettikirjaimin ja HerSecret:n Koucla-armyhousut. Varsinaista armyteemaa meillä ei ollut, mutta camokuosia löytyi myös muilta tytöiltä Lahden keikalla. Hennyn legginsit, Emilian takki, housut ja kengät toivat hieman yhtenäisyyttä lisää keikkavarustukseemme.

Kirkkaita värejä löytyi jälleen asusteiden kera tältäkin kauppakeskuskeikalta. 

 Emilia valmistautumassa. Huomaa Hennyn hyllyllä promokuvamme kehyksissä.

 
 Tässä Emilian meikki valmiina ja hiuspidennyksetkin ovat löytämässä paikkansa. Loppukeikoille Emilia halusi pitkän tukan joten BPHair teippien kiinnitys ja klipsipidennysten laittaminen veivät myös hieman aikaa aamusta. Emilialle tuli raikas mutta vahva keikkameikki pinkin ja violetin sävyissä.

 Samanlaisissa sävyissä mentiin Hennynkin keikkameikissä.

 Tunnin ajoreissun jälkeen etsiydyimme esiintymispaikalle ja hoidimme käytännönasiat kuntoon. Ennen esiintymistämme kävimme vielä jakelemassa flaijereita. Flaijerin toisella puolella on kuvaa ja kiertuepäiviä tanssiryhmästämme ja toisella puolella kuvinemme alennuskoodia yhteistyökumppanillemme HerSecret:lle. Saithan jo kiertueen aikana omasi?

 Tytöt jakoivat ahkerasti vinon pinon flaijereita ympäri Trioa.

 Ja pian ennenkuin huomasimmekaan, oli vuoro vetää show. Keikkasetissämme oli tällä kertaa Maaliskuun kauppakeskuskeikoista puuttuneita uusia koreografioita jotka toivat taas uutta rytmiä ja pituutta settiin. Pelko siitä, ettei ihmisiä olisi ollut katsomassa oli turha sillä ympärille kerääntyi varsin hyvin yleisöä aina pitkälle edessämme olleeseen kauppakeskuksen käytävään saakka. Oli paljon nuoria ja paljon vanhempiakin katsomassa. Oli myös ensimmäinen kauppakeskuskeikka ilman varsinaista lavaa, mutta huolemme lattian liukkaudesta oli myös turhaa. 
 Kukaan ei pyllähtänyt nurin ;)

Keikan ainoat kuvat saatiin tyttöjen vetäessä omaa settiään, sillä meillä ei ollut kuvaajaa keikalla mukana. Myös Henny otti kuvia keikalta ollessaan lavan sivulla uusien koreografioiden Little Mix "Salute" ja 2NE1 "Falling in Love" aikana. Lahden keikan jälkeen lähdimme ajamaan takaisin ja valmistautumaan illan keikkaan Vantaan Ravintola Pingviinissä. Siitä tulossa vielä erikseen postausta.

Olitko paikalla?
Olethan saanut jo kiertueflaijerimme?


3 kommenttia:

  1. ihanat tytöt!! henny on niin kaunis..

    VastaaPoista
  2. En ollu ku en päässy sit minnekään :(

    VastaaPoista
  3. Suunnitelmissa on vielä keikkailla myöhemmin syksymmällä kauppakeskuksissa joten pidetään peukkuja että saadaan järjestymään ;)

    VastaaPoista