maanantai 21. huhtikuuta 2014

21.4.2014/ Viime hetken kuulumisia!

 Kevät on tullut rytinällä ja tälläkin hetkellä kirjoittaessani tätä, aurinko mukavasti lämmittää. Paljon on tapahtunut ja paljon on vielä edessä kun huhtikuun keikkaputki alkaa pian. Tulossa on liuta keikkoja eri puolella Suomea viikon aikana ja ennen sitä on vielä paljon järjestelyjä ja treenausta edessä.

 Pääsiäisviikonlopun lauantaina meillä oli jälleen keikka Helsinki Seagulls pelissä ja aikataulusyistä jouduimme tyytymään kolmen tanssijan settiin. Mutta kuten nähtiin jo viime vuoden puolella, myös kolmen tanssijan show toimii. Mutta se on kuitenkin eri asia "täyttää" jättimäinen koriskenttä edes viidellä tanssijalla, saati kolmella. Lisäksemme esiintyi tanssiryhmä jotka yhdistelivät hieman hopimpia liikkeitä, heitä oli kuusi tyttöä ja yksi miestanssija. Yhdessä ahtauduimme pukuhuoneeseen, onneksi meitä oli tosiaan silloin vain kolme. ;)

Tavalliseen tapaan Ida ja Elena hoitivat yleisön viihdytyksen erätauoilla ja varsinainen esiintymisemme tapahtui puoliajalla. 

 
 Kuvamateriaalia on rajallisesti tästä keikasta, mutta jotakin materiaalia sentään on. Värikoodimme oli tälläkin kertaa Helsinki Seagulls-joukkueen värit; sininen, valkoinen ja keltainen. Tällä kertaa vain jokainen meistä edusti yhtä väriä.

Matsin lisäksi olemme treenailleet ahkeasti, näin auringon lämmittäessä jopa ulkosalla. Johtuen ehkä myöskin pyhäpäivien takia kiinni olevista tanssitiloista. No, näin me suunnittelimme tekevämme jo viime kesänä. Olisi mahtavaa treenata ulkona ja ruskettua samalla ;) 

Ulkona treenatessamme tuli hämmentävä hetki kun ohi kulkenut nuori nainen tuli kysymään "olemmeko se Afrodisiac-tanssiryhmä". On aina positiivista ja joka ainoa kerta yllättävää kun meidät tunnistetaan jossakin arjessa. :)

 
 Tulossa on kauppakeskuskeikkojemme lisäksi myös vielä korismatsia ja Huhtikuun ensimmäistä baarikeikkaa Vantaalla, johon olemme valmistautuneet näyttävästi. Parinkymmenen minuutin settiimme kuuluu tuttuja koreografioita sekä aivan uusia tanssinumeroita. Lisäksi setti käsittää kolme asukokonaisuutta vaatteidenvaihtoineen. Korsetit, höyhenpuuhkat, pitsikäsineet ja verkkosukkahousut on kaivettu esiin ja tytöt pääsevät tanssimaan näyttävästi naiselliseen burlesque-henkeen. Keeping it sassy, but classy ;)

 Materiaalia keväältä alkaa olla kasassa jo hurjasti joten sen koostaminen AfrodisiacTV:tä varten on lähtenyt käyntiin. Tuleva jakso viivästynee keikkojen vuoksi Toukokuun puolelle, mutta ompahan sitten tiukka paketti ryhmämme keväästä valmiina ;)

 Esimakua kevään jaksosta tulee vielä videon muodossa, mutta tässä kuvien muodossa hieman kevään tapahtumia. Materiaalia löytyy aina treeneistä uusien tanssijoiden koe-esiintymisiin saakka ja keikkamatkoja Helsingistä Tampereen kautta Saloon saakka, kuvauksista ja takahuoneista. Hieno kevät on takana!

Eikö alkanut kevät tuo teillekin enemmän energiaa?

0 kommenttia: