perjantai 2. toukokuuta 2014

2.5.2014/ Pingviinin keikka!

 Perjantai-ilta jatkui Lahden keikan jälkeen erilaisella setillä kun menimme Ravintola Pingviiniin yksityistilaisuuden viihdykkeeksi. Nyt oli vuoro jälleen ottaa esille korsetit, verkkosukat ja laittaa räväkkä ja näyttävä show kaikille. Yhteensä parinkymmenen minuutin pituinen setti oli jaettu kahteen osaan ja siihen kuului koko ryhmän koreografiaa, tyttöjen settejä, sooloilua ja kahden tai kolmen tanssijan settiä. Kaikki koristeltuna vaatteidenvaihtojen ja rekvisiitan kera.

  
Ari tekemässä "leukoja".

 Bäkkäritilassa varmistimme esiintymisasujen osalta sen, ettei mitään ei-toivottuja vilautuksia tapahdu lavalla.

 Ida juhlavana pitsihansikkaissa ja punaisessa korsetissa. Korsetti: HerSecret

 Tytöt olivat selfie-tuulella.

 Sama kamerasta katsottuna.

 Elena esittelemässä keikkavarustustaan. Korsetti: HerSecret

 Myös Henny viihtyi pitsikäsineissään.

 Tytöt peileissä.

 "Bad girl".

 Show alkoi tyttöjen esiintyessä korseteissaan. Korsetit päällä tytöt vetivät Christina Aguilera:n "Candyman" koreografiamme joka on pidennetty versio aikaisemmasta. Lisäksi mukana oli uusi koreografia, Pussycat Dolls "Whatcha think about that" kappaleesta. Tämän jälkeen Elena ja Henny nousivat korokkeille "Tainted Love" biisin tahdissa kaikkien silmänruuaksi.

 Kaksi settiä saivat yleisön villiksi ja tytöt ottivat kontaktia yleisöön usean biisin aikana, myös johtuen rajallisesta lavan tilasta ja tytöt myös aloittivat show:n yleisöstä.

 Keikka päättyi hyviin tunnelmiin ja tanssikuviot menivät rutiinilla uusienkin koreografioiden osalta. Myös asujenvaihdot menivät sulavammin kuin kuvittelimmekaan, sillä ne ovat aina minuuttipeliä. Yleisöstä tuli kehuja meille asti ja oli mukavaa tavata ihmisiä jotka nauttivat show:stamme. "Oikeesti ihmettelen että ette oo ton tunnetumpi ryhmä kun ootte valehtelematta paras tanssiryhmä mitä oon koskaan nähnyt." Positiivista palautetta on aina ihana kuulla kun elää itsekriittisyyden kuplassa ;)

 Pitkän illan jälkeen tämä kolmikko pakkasi kamansa ja lähti kotia kohti...

 
 ... samalla kun tämä kaksikko jäi vielä "tekemään pahojaan" Vantaan yöhön.

 Elena ja Ida jäivät vielä Pingviiniin viettämään iltaa keikkamme jälkeen ennen seuraavan aamun keikkaa. Silti kukaan ei ollut krapulassa tai myöhässä ;)

Tässä vielä hieman videomateriaalia setistämme. Kiitos Ravintola Pingviini ja ihana yleisö!


0 kommenttia: