sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

13.4.2014/ Auto Saloon-messut!

Huhtikuun alussa pääsimme pitkästä aikaa vetämään pidempää ja hieman eri mausteilla tehtyä show:ta automessuille Saloon. Alkukeväästä tuli keikkatarjousta messuilta ja lähdimmekin mukaan. Myöhemmin selvisi että päivän aikana esiintyisi myös Henna Peltonen ja Lamourettes-Sofia. Harmi että esiintymistemme välillä oli tuntikausien ero, olisimme mielellämme jääneet seuraamaan kolleegoidemme show:ta.

 Ajomatkamme alkoi varhain aamulla Saloon. Lähdimme niin aikaisin, että aamun rutiinimeikkaukset piti hoitaa jokainen omilla tahoillaan. Järjestimme homman niin, että Ida, Emilia ja Elena olivat samassa paikassa aamulla noudettaessa ja loput toisessa. Näin selvittiin myös ilman myöhästymisiä (jostakin syystä ollaan porukalla AINA myöhässä aikatauluista...) Esimerkiksi Hennyn meikit tehtiin aamulla valmiiksi ja hiukset kirjaimellisesti kiinnitettiin vasta automatkalla. Kerrankos sitä kampauksia tehdään auton takapenkillä kuskille. ;) Osa tytöistä meikattiin ja laitettiin vasta autossa. Erittäin mielenkiintoista! No, on sitä viime kesänäkin keikkamatkalla ommeltu pidennyksiä yhden tytön päähän takapenkillä!

 Saavuimme keikkapaikalle reilut puoli tuntia ennen esiintymistämme ja meidät johdatettiin takahuoneeseemme (kuvassa). Vaikka siihen asti selvittiin ilman pahempia vastoinkäymisiä, oli voittajafiilis huomata että esiintymisessämme tarvittavat tangot jäivät Hennyn keittiön pöydälle....

Onneksi Emilia pelasti tilanteen, löysi takahuoneestamme (hiukan lyhyemmän) loisteputken jonka koristelimme ja otimme käyttöön! Toimi hyvin hätäratkaisuna vaikka tytöillä olikin senttikaupalla vähemmän tilaa sen kanssa!

Ryhmämme veti ensimmäisen show:n pian loppuun. Tyttöjen osuuksien aikana salakuvailin heitä verhon takaa ;)

 (Kuva: Veijo Lindgren)
 Reilumman pituinen show sisälsi erilaisia osuuksia kuten tyttöjen omia osuuksia, uutta sähäkkää alkubiisiä ja sieltä täältä vauhdikkaita ja seksikkäitä vanhempia koreografioita. Monesta muusta tanssiryhmästä poiketen tahdomme esiintymisiimme jotakin uutta joka kerralle, uudistamme settiä uusilla versioilla, pidennetyillä koreografioilla tai uusilla show-numeroilla aktiivisesti. Kukapa haluaisi tulla katsomaan täsmälleen samaa esiintymistä viikosta toiseen?

  (Kuva: Veijo Lindgren)

 Idan paita: Nelly 
Niittirintsikat, kultaiset legginsit: HerSecret.fi

 
Emilian legginsit ja kultakoristellut rintsikat: HerSecret.fi

Elenan niittirintsikat sekä body ovat ulkomailta.
Korkeavyötäröiset legginsit: HerSecret.fi

Auto Saloon-messuilla meidät nähtiin lavalla kaksi kertaa ja toisella kerralla yleisöä oli erittäin reilusti. Jopa niin, että sitä riitti myös kameramme eteen ;)

Miesyleisö on aina haastava, miehet lähinnä katsovat esiintymistä mutta eivät ole selvinpäin äänekäs yleisö tai anna raikuvia suosionosoituksia ellei sitä todella ole ansainnut. No onneksi sentään ansaitsimme raikuvat kiitokset esiintymisemme jälkeen ;)



Keikka meni hyvin ja lähdimme kotimatkallemme hieman show:n jälkeen. Kisan virallisen missi-kisojen yksi kisailija kyseli lisätietoa ryhmästämme ja haemmeko tanssijoita mukaan. Kaikille tiedoksi: haemme edelleen tanssijoita mukaan ja koe-esiinnytämme heitä kevään aikana. Jos olet siis yli 18-vuotias ja innostunut tanssimaan ryhmässämme, lähetä vapaamuotoinen hakemus kuvan kera jossa kerrot itsestäsi ja tanssitaustoistasi: afrodisiacofficial@gmail.com


Päivä piti sisällään naurua, itkua, tanssia ja flunssaa. Peruskeikkareissu ;)

Tässä vielä videon muodossa keikalta pätkää ensimmäisestä keikan biisistä. 



1 kommentti: