perjantai 11. huhtikuuta 2014

11.4.2014/ Helsinki Seagulls-pelissä osa 2

 Olimme jälleen Helsinki Seagulls-matsissa viihdyttämässä katsojia taannoin. Tällä kertaa otimme eri setin matsiin ja palauttelimme mieliimme vanhempia kappaleita. "Rock this Party" ja "Run the World" kun sopivat loistavasti korismatsiin ja molemmat koreografiat ovat energisiä ja mielenkiintoisia. Seuraaville kerroille otamme jälleen jotakin erilaista, meillä alkaa olla uuttakin materiaalia kasassa jo hyvin. Olemme treenanneet keikkojen välissä koko kevään ahkerasti.

 Tytöt odottamassa vuoroaan.

 Mitähän tässä tapahtuu?

Tuttuun tapaan kaksi tytöistä viihdytti yleisöä erätauoilla tanssimalla DJ:n musiikin tahtiin. Hieman erilaista korismatsissa kun oli esitanssijana esim. klubikeikalla mutta tytöt ovat energisiä ja molemmat tekevät homman hyvin tyylilleen uskollisina.

 Puoliajan merkiksi tuli kuulutus tanssiryhmästämme ja esiintymismusiikkimme alkoi soimaan. Syöksyimme kentälle tanssimaan mutta minuutin sisällä musiikki alkoi vaimenemaan ja pelaajat kävelivät kentälle. Katsoimme taaksemme ja meidät viitottiin pois kentältä. Erää oli vielä vajaa minuutti jäljellä ja kuuluttajalta pääsi pieni kämmi aloittaessaan puoliajan liian aikaisin. No, otimme asian huumorilla kuten ammattilaiset. Keikoillahan aina sattuu ja tapahtuu, milloin musiikki loppuu kesken kappaleen, milloin lähtee kenkä, milloin joku ei ehdi vaatteidenvaihdon jälkeen ajoissa lavalle ja kerran tai kaksi meille on laitettu väärä biisi soimaan. Tälläisiä sattuu ;)

Aloitimme kuitenkin aivan pian show:mme uudelleen hyvällä energialla ja saimme kunnon suosionosoitukset lopuksi. Noustessamme show:n lopuksi ylös portaita, muutamat yleisöstä jakelivat kehuja esiintymisestämme. Tanssimme tällä kertaa Seagullsien väreissä jotka ovat sininen, valkoinen ja keltainen. Mitähän kivaa keksitään seuraavalle kerralle? ;)

 
 Yllätys sinänsä, Seagulls voitti tämänkin ottelun ja on seuraavaksi finaalissa. Siellä nähdään meidätkin seuraavan kerran. Eli 19.4 on vuorossa finaalimatsi Afrodisiac show:lla varustettuna!

 Olimme tanssimassa neljän hengen porukkana tällä kertaa, johtuen ihan vain siitä että vasta viime hetkellä Hennyn työvuoro vaihtui niin, että hän pääsi mukaan peliin. Tällä kertaa Henny oli tosin vain kannustamassa meitä. Ja tekemässä omituisia ilmeitä kuvien taustalla ;)

 Lisäksemme myös hoppiryhmä Fusion Crew kävi esittelemässä hienoja breakdance taitojaan parketilla. Kundit olivat muutenkin mukavia tyyppejä, kun muutaman sanan ehdimme pukkarissa vaihtaa heidän kanssaan.

Muutenkin päivä ei mennyt aivan putkeen, sillä Emilia pääsi tulemaan töistä vasta juuri ennen esiintymistämme! Täpärälle meni mutta kerrankin Emilia oli ajoissa ;)


Olitko mukana matsissa? Kiinnostaako koripallo?


0 kommenttia: