tiistai 12. marraskuuta 2013

12.11.2013 Tanssishow:ta katsomassa!


Sunnuntai-iltana päätimme lähteä Helsingin Tiger-yökerhoon porukalla katsomaan tanssiryhmän lanseeraustilaisuutta. Nimittäin ennen Martinan luotsaaman tanssiryhmä Dazzling Ladiesin lanseerauskeikalle. Nykyäänhän keulakuvana toimii DJ Suvi B ja tahdoimme käväistä kiinnostuksesta katsastamassa minkälaisen shown kolleegat heittävät klubilla. Harvemmin sitä pääsee nauttimaan itse tanssiesityksistä lavan vierestä. Samalla pääsisimme myös hetkeksi viihteelle, sillä yleensä näemme vain tanssitreenien tai väsyttävien keikkamatkojen parissa joidenka jälkeen ei hirveästi huvita lähteä tamppaamaan minnekkään baariin!

Tytöistä Emilia ja Elena lähtivät paikalle, Julia oli valitettavasti kuumeessa ja Hennykin töissä seuraavana aamuna aikaisin. Eilisen yön keikka ei väsyttänyt meitä enää ja ehdimmekin tanssia kunnolla tullessamme hyvissä ajoin paikalle. Me olimme pukeutuneet dresscoden vaatimalla tavalla "White and Dazzling" mutta viesti ei ollut monellekkaan mennyt perille. Sitä aina kyllä järkyttyy millaisissa kuteissa ihmiset Tigerin tasoiseen klubiin viitsivät tulla. Kulahtaneet hupparit eivät ole baariasuja, naiset. Classy...

 Elena valojen loisteessa.

Ari ja Emilia pelleilemässä.

 Samoin Elena ja Ari.

Uskokaa tai älkää, selvinpäin. ;)

Varsinainen keikka alkoi hieman ennen puoli yhtä ja koko show alkoi Martinan avustuksella, kun hän vieritti vastuun suullisesti Suville ja ryhmä astui lavalle.

 Ryhmän keulakuva Suvi B.

Martina esittelemässä tanssiryhmää.

Kokonaisuudessaan kuuden tanssijan ryhmä esiintyi reilun parinkymmenen minuutin ajan. Show piti sisällään muutaman minuutin vetoja joiden välissä oli asujen vaihtoja. Ryhmä esiintyi kokonaisvaltaisena vain hetken, suurin osa ajasta ryhmä esiintyi kahden tai kolmen tanssijan voimin. Asujenvaihtojen välillä Suvi B tuli hehkuttamaan kuinka iso juttu tämä on hänelle ja kuinka fiiliksissä hän on. Hauska lisä keikkaan oli, että sattumalta ryhmän n. 10 tanssikappaleen joukosta löytyi jopa kolme biisiä meidän setistämme. Näimme siis Dazzlareiden koreografiat meille tuttuihin biiseihin "Work Bitch", "Run the World" ja "Candyman". Kuvasimme lisäksi keikasta pienen videon!



Mitä mieltä Dazzling Ladies-ryhmästä? 
Oletko ollut heidän keikallaan aikaisemmin?

5 kommenttia:

  1. hehehee... onhan nui nyt pikkusen huonoja verrattuna teihin... kamalaa...

    VastaaPoista
  2. mitähän noi tantat tekee???????? eihä noi ees tanssi :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

    VastaaPoista
  3. Siis what! noohan tanssi ku Tuksun sisarukset! huh...

    VastaaPoista
  4. Mun piti tulla tolle keikalle, kun sattumalta suurinosa tanssijoista on vanhoja jokereiden cheerleadereita, ja yksi taitaapi olla mukana vieläkin. Meille olisi ollut nimetlistassa, mutta tulin kuitenkin kipeäksi ja keikka jäi välistä. Noita videoita katsoessa täytyy sanoa että oon mä ehkä hiukan pettynyt. Missä on asenne? Ihmeen jäykkää meininkiä muutenkin. Ymmärrän että cheerleaderhommissa pitää olla tiukkana, mutta showtanssiryhmän esityksiin pitäisi tuoda jotain hiukan enemmän. Kuka vain pystyy tekemään opastetut liikkeet ja käden heilautukset, mutta se että siihen saa sielua mukaan, se tekee ihmisestä tanssijan!! Oon aika kauhuissani että suomen "parhaat" tanssiryhmät on tätä tasoa. Onneksi suomella on toivoa, teidät!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kauniista sanoista jälleen :) Kieltämättä mekin petyimme hieman ja olen samaa mieltä, asenne ja esiintyminen ovat todella tärkeitä elementtejä! Emme kuitenkaan pidä itseämme huippuluokan ryhmänä joten jatkamme treenausta tulevaa varten ja toivotaan että on muitakin jotka ovat samaa mieltä kuin sinä, kiitos!! :)

      Poista