keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

2.4.2014/ Hansamania!

 Huhtikuu on jo täällä ja aika on mennyt kuin siivillä! Paljon on ehtinyt tapahtua sitten 22.3 kun polkaisimme käyntiin kauppakeskuskiertueemme Turun Hansasta! Kauppakeskus Hansassa saimme kunnian olla osa kevään huipennusta, Hansamania-tapahtumaa jossa esiintymässä lisäksemme oli mm. Arttu Wiskari. Ensimmäinen reissumme Turkuun oli kaiken kaikkiaan menestys!

 Automatkamme kohti Turkua alkoi aikaisin aamulla sillä jo iltapäivällä nousisimme lavalle ensimmäisen kerran. Ryhmämme valmistautui porukalla jälleen Hennyn luona ja laittauduttuamme pakkasimme itsemme autoon. Reilun parin tunnin automatkan aikana meno oli ajoittain hieman hysteeristä, uneliasta ja tulipahan jo menomatkan saldona sakot ylinopeudesta! Hups. ;)

Emilia väsähti ennen saapumistamme Turkuun.

 Pyörittyämme kirjaimellisesti ympäri keskustaa etsien autolle parkkia, pääsimme Hansaan ja etsiydyimme bäkkärialueelle. Menossa oli jo Arttu Wiskarin show joka edelsi molempia esiintymisiämme. Arttu piipahti myös takahuoneessa ja oli erittäin rento ja mukava mies. Hän kommentoi pilke silmäkulmassa tyttöjen "pinkeitä pöksyjä" ja nauratti tyttöjä vielä yhteiskuvassakin.

 Afrodisiac-ryhmän uusi kokoonpano.

 Vielä ennen lavalle nousua tytöt napsivat pähkinöitä ja juoruilivat.

 Varsinaiset esiintymisemme menivät loistavasti ja energiatasomme oli huipussaan. Jopa niinkin huipussaan, että allamme ollut tukevan näköinen lava ulvahti pahaenteisesti tömistäessämme siinä ja tuntui kun olisi siirtynyt senttimetrejä paikoiltaan (kuuluu esiintymisvideollamme saakka). Parinkymmenen hengen tanssiryhmä joka tanssahteli lavalla jälkeemme ei kuitenkaan aivan yltäneet samaan mutta hienon esityksen tytöt vetivät. Yleisö oli Hansassa myös loistavaa ja niitä kallisarvoisimpia juttujahan ovat ne, kun yleisöstä joku uskaltaa tulla kehumaan esiintymistämme jälkeenpäin. Se on aina yhtä hämmentävää mutta mukavaa. :)

Näyttävän näköiset tyttömme käänsivät ehkä muutamat päät kävellessämme Turun keskustassa ja Hansassa. Päivä oli onneksi leppoisa, ehdimme flaijereiden jakelun lisäksi istahtaa kahville hetkeksi rauhoittumaan (juoruilemaan) ja tarttuipa Hennyn mukaan alennusmyynneistäkin uudet pöksyt seuraavalle keikalle.

Keikan jälkeen päädyimme Turun Amarilloon viettämään harvinaista hetkeä porukalla, jolloin emme olisi yhdessä treeneissä tai lavalla vaan rentoutumassa. Söimme hyvin ja puhuimme henkeviä! Tai no, Emilia joka oli meistä nälkäisin meinasi ensin jäädä ilman ruokaa kun tarjoilija unohti kokonaan tilata Emilian annoksen. Lähdimme kuitenkin lopulta kaikki tyytyväisinä kotimatkalle.

Tässä vielä loppuun videota Hansan esiintymisestämme!

Olitko paikalla? Mitä mieltä olit?





0 kommenttia: