torstai 24. huhtikuuta 2014

24.4.2014/ Ihania hiustuotteita!

 Kiireisen viikon aikana on ehtinyt tapahtumaan treenien lisäksi paljon muutakin. Kävimme hakemassa viikonlopun keikkoja varten äänentoiston, teippiä hiuspidennyksiä varten ja noutamassa yhteistyökumppanimme Jennica Beautyn lähettämän ihanan Orofluido-paketin. Siinä oli ryhmällemme paljon kaikkea tuleviin koitoksiin! Ennen kaikkea Orofluidon maskia olimmekin jo odottaneet pidennyksiä hoitamaan.

 Hennyllä oli vielä jäljellä itsellään ylellistä hiusöljyä sekä Orofluidon shampoota, nyt pidennyksiä varten on ihanaa kermaista hoitomaskia joka saa BPHair pidennykset kiiltämään sekä hoitotuotteiden lisäksi kiiltosuihketta. Tytöille varsinkin paketti oli erittäin tervetullut ja olivatkin jo odottaneet tätä.

 Lisäksi keikkatukat tullaan viimeistelemään tulevaisuudessa Orofluidon hiuslakalla joka oli aivan loistavaa, olin todella iloisesti yllättynyt! Kaikki kampaamolakat läpikäyneenä olen löytänyt vain muutaman joka toimii kuten haluan. Kannatti seurata vaistojani ja ottaa kaksi lakkaa ;) Ihana tuoksu ja todella hyvä pito. Erittäin tyytyväisiä olemme. Paketissa oli kaikkea aina kiiltosuihkeista öljyihin ja hoitotuotteista hiuslakkoihin. Christmas came early for us this year ;) Kiitos Jennica Beauty ja Revoltion Hair!

 Meistä oli myös pieni artikkeli Uusi Lahti-lehdessä Lahden kauppakeskuskeikkaamme liittyen. Myös itse kauppakeskus Trio mainostaa meitä sivuillaan. Se on viikon ensimmäinen kauppakeskuskeikka perjantaina heti Helsinki Seagulls-matsin jälkeen, joka on tänään torstaina. Luvassa torstaina myös yhdet treenit ja käymme katsastamassa Ravintola Pingviinissä käytännön järjestelyt perjantai-illan keikkaa varten.

 Emilia myös bongasi meidät Nurmijärven alueelle tulleesta Viirin Messut-lehtisestä. Kauppakeskus Viirissä esiinnymme kahdesti lauantaina. Kauppakeskuskiertue on tähän asti ollut loistava, kaksi ensimmäistä keikkaa hyvin erilaisilla lavoilla kunnoin puitteilla, Triossa todennäköisimmin kauppakeskuksen aukiolla lattiatasolla ja Viirissä esiinnymme pienellä lavalla ulkosalla. Lava tulee olemaan hyvin samankaltainen Fashion Fanifest-keikan kanssa. Hyvinkään Willassa olemme jälleen lavalla, mutta hyvin eri mallisella.

Lahden kauppakeskuksessa esiinnymme klo 14, Viirissä esiinnymme lauantaina klo 12 ja klo 14 ja kauppakeskus Willassa Hyvinkäällä esiinnymme kolme kertaa. Kannattaa liittyä kauppakeskuskiertueemme sivuille ja katsoa lisätietoa sieltä ;)


Pian polkaisemme käyntiin myös blogin ensimmäisen kilpailun.
Mitä sinä haluaisit voittaa?


0 kommenttia: