torstai 3. huhtikuuta 2014

3.4.2014/ Helsinki Seagulls-matsi osa 1

 Yksi kevään uusista kuvioista lähti käyntiin Maaliskuussa kun meitä pyydettiin yhteistyöhön Helsinki Seagulls-huippukorisliigan taustajoukkojen kautta. Nouseva Seagulls on matkalla huipulle ravannut tieltään monet muut joukkueet ja on tällä hetkellä sarjatilanteessa johtava joukkue. Tosiaan ryhmämme lähtikin yhteistyöhön ja homma lähti käyntiin käytännössä Maaliskuun lopulla kun esiinnyimme ensimmäistä kertaa korispelin erätauolla Töölön Kisahallissa Helsingissä.

 Suurimmalle osalle meistä korismatsin rakenne ei ollut mikään itsestäänselvyys joten siihenkin pääsimme tutustumaan ja ryhmämme pääsee samalla seuraamaan pelien kulkua. Ei sikäli mikään yllätys mutta Seagulls vei voiton tässä meidänkin pelissä.

 
 Erien välissä oli muutamat tauot jonka aikana Ida ja Elena pitivät tunnelmaa yllä tanssimalla. Levyjä pyöritteli DJ Nice.

 Itse esiintymisemme meni hyvin. Korismatsissa esiintyminen tosin on aivan erilaista kuin missä tahansa muualla esiintyminen. Yleisö täytyy todella voittaa puolelleen, ovathan he tulleet katsomaan koripalloa eivätkä tanssiryhmää ;)

 Emilia tanssimassa soolokoreografiaansa pidempään "Work Bitch" vetoon.

 Tiukat ilmeet.

 Hiukset hulmuten viime sekunneille saakka.

Matseissa myös erona on se, että yleisöä löytyy vähintään kahdesta suunnasta. No, myös tanssiryhmämme esiintyi moneen suuntaan ;)

Esiintymisemme jälkeen jäimme seuraamaan hetkeksi peliä ja katsomaan Elenaa ja Idaa kun he tanssivat viimeisen kerran tauon aikana. Ryhmämme tulee olemaan mukana muissakin kevään kotipeleissä. Seuraavat pelit joissa esiinnymme ovat Perjantai 4.4 ja 15.4.2014.

Facebook-sivuiltamme löytyy myös pientä videonpätkää meistä viihdyttämässä korisyleisöä!

0 kommenttia: