sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

16.3/ LeBonkin naistenpäivä Sanan kanssa!

 Viime viikolla olimme myös rap-tähti Sanan kanssa ensimmäisellä yhteiskeikalla yökerho LeBonkin naistenpäivän illassa. Mukana remmissä oli upea Tanja Vähäsarja mikin varressa ja Sanan jengistä DJ ja tuplaaja Neea. Messujen välissä kävimme syömässä keskustassa ja jalkauduimme siitä keikkapaikalle. LeBonkin työntekijät olivat mukavia tyyppejä ja opastivat meidät takahuoneeseen. Varsinainen takahuone oli kuitenkin parhaimmillaan vain vessaa suurempi joten käytössämme oli onneksi yläkerta jossa sitten rauhassa valmistauduimme ennen illan vetoa. 

 Messuilta tullessammehan osalla oli hiukset jo "valmiina" ja BPHair-tiimin kiharat pysyivät upeina Emilialla koko illan keikan loppuun saakka.

 Elena valitteli huonoa oloaan bäkkärillä mutta kun showtime koitti, Elena ei antanut olon näkyä lavalla. Myös pieni väsymys ehti iskeä osaan meistä, olimmehan olleet myöhään edellisenä iltana vasta kotona ja seuraavana aamuna aikaisin laittautumassa Hair & Beauty-keikkaan.

 Messuostokset pääsivät heti käyttöön kun hiuksiin suihkittiin kuivashampoota pitämään hiukset freeshinä ja ilmavina koko illan ajan.

 Meikkiä piti myös hieman kohentaa iltaa varten ja esimerkiksi Elenalle laitettiin meikkipohjasta ripsiin ja luomiväreihin uusiksi kaikki iltaa varten.

 Idalle vaihdettiin hieman kampausta ja vaihdettiin megapitkät pidennykset omiin hiuksiin. Hennyn hiukset suoristettiin keikkaa varten.

 Juoruilun lisäksi kävimme vielä koreografiat läpi muutamaan otteeseen ennen lavalle astumista. Sanan setti oli yksi kolmesta eri setistä jota olemme keväällä treenanneet.

 Tytöt intoutuivat poseeraamaan takahuoneen tiloissa. Teemana oli mustavalkoinen koko Sanan porukalla. Ida oli lähes kokonaan valkoisissa, Emilialla oli HerSecret:in valkoinen halkiopaita ja gartier-legginsit. Elena oli lähes kokonaan mustissa.

 Sana itse saapui hieman meidän jälkeemme ja ehdimmekin poseerata kaikki kuvissa, nauraa rätkättää väsyneinä ja istuskella rauhassa ennen keikkaa.

Niin tosiaan siitä nauramisesta puheenollen...

 Mukana keikalla oli myös muutama kuvaaja. Tämä ja postauksen banneri-kuva ovat kuvaaja Toni Ajantin otoksia. Mukana remmissä oli tottakai myös oma vakiokuvaajamme Hannu.

 Ennen meitä esiintyi muuan puoliakustinen naisryhmä jotka infosivat yläkertaan lavalta että hiljentäisimme meteliä sillä se kuuluu alas saakka. Sen siitä saa kun hysteerinen tanssiryhmä on talossa ja bändi soittaa liian hiljaa ;) Seurasimme lavan sivulta myös Sanan setin ensimmäisiä kappaleita ja fiilistelimme mukana, sillä olimme mukana vasta setin lopussa. Tarkoitus olisi saada kasaan vielä 3-4 biisiä jossa olisimme mukana keikoilla. Oli ensimmäinen kerta kun näimme Sanan livenä itse ja olikin todella siisti keikka katsoa kun nainen laittoi yleisöön liikettä! Kannattaa ehdottomasti joskus käydä Sanan keikalla (ei ainoastaan meidän yhteiskeikoillamme :D), hän on energinen ja hauska mimmi lavalla! Fiilistelimme setin uusia kappaleita ja Tanja Vähäsarja hoiti laulun erittäin mallikkaasti. Todella sympaattinen nainen hänkin!

Tytöt juoruilemassa lavalla.

 Sana ja tanssiryhmä vauhdissa!

 Lava voi näyttää "isolta" kuvissa, mutta todellisuudessa se on hyvin pieni ja koimme jokainen vuorollaan sen rajallisuuden mikä tietysti vaikutti tanssiliikkeisiin. Ensi kerralla siis hieman suuremmalla lavalla ;)

Ennen keikkaa Ida valitteli valkoisten farkkujen olevan kireät ja hankalat jalan nostamiseen ja päättikin tehdä jotakin muuta loppuasennoksi. No, lavalla adrenaliini määräsi tahdin ja Ida tuli takavasemmalta ja hyppäsikin spagaattiin. ;) Sitä se teettää kun lavalla tekee parhaansa ja siinä fiiliksessä yleensä ylittää itsensä. Tällä kertaa housut eivät kuitenkaan ratkenneet, edeltävällä keikalla Ida kuitenkin onnistui halkaisemaan housut haaroista!

Keikka meni loistavasti ja lähdimmekin hyvin mielin kotiin nukkumaan pitkän keikkapäivän jälkeen, kiitos vielä paljon koko ihanalle työryhmällemme keikalla!


Olitko paikalla? Mitä mieltä olit?

2 kommenttia:

  1. Missä Ninny muuten on? sitä ei oo näkyny pitkään aikaan

    VastaaPoista
  2. Ninny on jäänyt hetkeksi pois keikkailusta :)

    VastaaPoista