keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

31.7.2013 Yhteistyökumppani + alennuskoodi!

 Kaiken kiireen keskellä on päässyt unohtumaan että yksi yhteistyökumppanimme on tosiaan Happy Fashion niminen yritys! Kyseessä on verkkokauppa jolla on myös Lapualla myymälä. Verkkokaupasta löytyy kaikkea niin meikeistä naisten ja miesten vaatteisiin kuin kengistä hiusväreihin ja pidennyksiin! Meillä on myös ilo kertoa seuraajillemme alennuskoodi jolla saatte vähintään 20 euron tilauksiin 15% alennusta! Kannattaa hyödyntää alennus!


Omia lemppareitamme valikoimasta ovat upeat irtoripset joita löytyy useampi erilainen sekä ihanat Kevin Murphyn Color.Bug värit jotka toimivat hiuksissa kuin luomivärit ja niillä saa esimerkiksi trendikkään liukuvärin hyvin toteutettua hiuksiin! Hiustuotetta (esim.vahaa) latvaan ja hieromalla siihen Color.Bug:ia, saa parhaimman lopputuloksen. Kätevä hiusmeikki, toimii hyvin varsinkin vaaleissa hiuksissa! Ja näitä myynnissä verkkokaupassa kaikki saatavilla olevat sävyt.

Lisäksi verkkokaupassa on siistejä asuja ja kenkiä. Myös miesten vaatteita on saatavilla. Alla kuvassa Elenalla oli Senaatintorin esiintymisessä lähes samanlaiset valkoiset saappaat joita kaupassa myydään! Henny myös ihastui heti hajuvesitarjontaan. Suosittelut meiltä!

 
(Klikkaamalla logoa pääset nettikauppaan)

1 kommentti:

  1. kiitos alennuskoodista a suositteluista,ihania tuotteita nuilla :>

    VastaaPoista