tiistai 6. elokuuta 2013

6.8.2013 Tampereen Kukkaisviikot

 
Järjestyksessään 30. kukkaisviikot järjestettiin Tampereella. Tapahtuma alkoi suunnilleen samoihin aikoihin kun Kotkan meripäivät loppui ja esiinnyimme viimeisenä kukkaisviikkojen päivänä, lauantaina. Edeltävänä päivänä pidimme treenit seuraavaa päivää varten ja valmistauduimme jälleen ottamaan lavan haltuun nelikkona. Ninny edelleen oli toipilas jalkansa kanssa ja vaikka hän tuli Hennyn luo meidän muiden tapaan yöksi, hänen jalkansa oli liian heikossa kunnossa vahvan esityksen aikaansaamiseksi. Tosiaan vietimme sitten illan Hennyn luona laulaen äänemme käheäksi Singstar:lla ja viettäen nyt hieman enemmän aikaa yhdessä ilman treenejä. Illan päätteeksi katsoimme jonkun jännärinkin. Ilta olikin parempi viettää yhdessä jotta myös seuraavana aamuna olisimme kaikki paikalla samaan aikaan valmistautumaan.

 Aamu meni jälleen nopeasti ohi laittautuessa esitystä varten ja ajoitimme päivän hyvin, sillä saavuimme juuri oikeaan aikaan perille Tampereelle muutaman pysähdyksen ja pitkän ajomatkan jälkeen. Meillä olikin sitten hetki aikaa kävellä keskustaan ja etsiytyä backstage-alueelle valmistautumaan. Kahdella edellisellä kesän keikalla on ollut juuri vastaavanlainen bäkkäriteltta ja vaihdoimme esiintymisasut siellä rauhassa ja osa meistä lämmitteli lavalta kuuluvan zumban tahdissa. Yleensä keikoiltamme olemme saaneet kuva ja videomateriaalia, mutta nyt mukanamme ei ollut yhtään kuvaajaa ja tuttummekin olivat kaikki estyneet pääsemästä paikalle. No, kiltti järjestysmies lupautui painamaan videokameramme nappia jotta saisimme videon edes esiintymisestämme. Tapahtuman äänimiestäkin huvitti tapamme ryhtyä heti esiintymisen jälkeen ruotimaan virheitämme videon kera. Videomateriaali on paitsi hyvä muisto keikalta ja yleensä seuraajiemme toivomaa mutta myös meille eduksi, jotta näemme mikä toimi keikalla ja mikä ei.


Lava oli odotettua pienempi, sillä mitat jotka meille tulivat, olivat tottakai lavan mitat ilman bändikamoja. Kuitenkin ikäväksemme lavalla oli rumpusettiä ja muuta bändikamaa illan bändiä varten, joten se rajoitti merkittävästi liikkumistamme. Olemme kuitenkin kirjaimellisesti tottuneet tulitikkuaskin kokoisesta lavasta aina meripäiväareenan lavaan asti, joten kyllähän se tanssi vielä neljällä hengellä tuossa tilassa onnistui. Mutta kyllä se hieman vei liikkuvuutta esiintymisestä pois ja oli häiritsevää joutua katsomaan kesken esityksen kuinka hyvin nyt on tilaa tehdä mikäkin liike. Mielestäni lavan taustalla näkynyt promokuvamme oli upean näköinen lisä esitykseemme ja olisikin ilman bändikamoja myös loistanut sieltä vieläkin hienommin.

 Jokaisella keikalla pyrimme tekemään settimme uusiksi, jotta myös meille itsellemme on mielekkäämpää esiintyä vaikka monet koreografioistamme olisivatkin tuttuja. Nytkin mukana oli reilu puolet Kotkan meripäiviltä tuttua materiaalia mutta myös hieman uuden kuuloisessa muodossa. Settissä pysyi myös tyttöjen osuus jonka aikana pääsin lavan takana ottamaan tytöistä kuvia samalla kun he esiintyivät. Vaikka reilun kymmenen minuutin esiintyminen tuntuukin lavalla ollessaan NIIN lyhyeltä eikä malttaisi millään lopettaa tanssimista, lavan takana tyttöjen medleyn loppumista odottaminen tuntuu kun aika olisi pysähtynyt!


 Itse esitys meni ihan hyvin, olin ihan tyytyväinen suoritukseemme pikkuvirheistä huolimatta. Esiintymisestä jää mieleeni ainakin eturivissä ollut tyttö joka matki valehtelematta jokaisen liikkeemme ja teki jokaisen liikkeen tahdin myöhässä perässämme! Mieletöntä napata lennosta liike ja tehdä tätä reilun yhdeksän minuutin ajan! Lisäksi nauratti esiintymisen alussa yleisöstä noussut laitamyötäisessä oleva mies joka lähti hurraamaan meitä hieman liian innostuneesti (myös kameran eteen) jolloin järjestyksenvalvoja vei miehen sivuun. Yleisössä oli vauvasta vaariin kaiken ikäisiä ja ihmisiä oli reilusti pitkin toria seuraamassa auringossa esitystämme. Useat ihmiset kuvasivat esitystämme, olisi siistiä saada joskus edes osa muiden kuvaamasta materiaalista itsellemmekin.

 Esityksen jälkeen istuimme tosiaan ruotimaan show:n läpi ja virkistäydyimme ennen lähtöä keikkapaikalta. Suunnitelmana oli vielä käydä kääntymässä keskustan alueella viettämässä hetki kerrankin keikkakaupungissa ja ottaa samalla kesäisiä kuvia. Saavuimmekin torin läheisyyteen kuvailemaan ja nauttimaan päivästä. Viehättävät tyttömme keräsivät jälleen hieman huomiota osakseen ja meinasimme saada loppumatkalle mies-seuraa. Lähdimme kuitenkin nelistään kohti autoamme joka veisi seuraavaksi meidät hetkeksi viihteelle.

 

Tosiaan lähdimme autolla kohti hyvän ystäväni tupareita joihin meidät oli kutsuttu. Seurue ei ehtinyt keikkapaikallemme ajoissa joten pistäydyimme viettämään jokusen tunnin ilta-auringossa ja hyvässä seurassa. Siitä lähdimme sitten ajamaan Lauantai-yönä kohti kotia, sillä osalla tytöistä oli töitä seuraavana päivänä. Kaikenkaikkiaan mahtava keikkareissu ja erittäin hysteerinen sellainen, lyhyiden yöunien jälkeen!

 Tuparimateriaalia. Pakollinen trollaus poseerauskuvassa!

 Hennyn upea keikkalookki/meikki.


Elenan keikkatyylistä vastasi nahkapöksyjen ja leopardi-yläosan osalta ihana yhteistyökumppanimme HerSecret.fi.

Emilian rohkean keikka-asun yläosa on tilattu Aasiasta.

 Hennyllä oli päällään promokuvistakin tutut kultaiset niittirintsikat.

 Henny "muina miehinä" puiston penkillä.

 Re-creating "Titanic"

 Pääosin vietimme päivän nauramalle lähes kaikelle.

 Tässä myös videona koko esiintymisemme Kukkaisviikoilta!

 Olitko paikalla kun esiinnyimme tai kävitkö Kukkaisviikoilla?


1 kommentti: