sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

7.7.2013 Asupostaus!

Toivottua asupostausta tähän väliin. Hennyn vuoden alussa otetuissa promokuvissa oli rohkea uusi tyyli jonka kulmakivet olivat upeat niittirintsikat jotka tilattiin muualta, sillä ennen kevättä ei Suomessa sellaisia vielä missään ollutkaan. Nyt samantyylisiä saa mm. Fiorellalta, Gina Tricotista ja yhteistyökumppaniltamme HerSecret.fi:ltä. Näyttävät timanttikoristeiset korkokengät ovat Bianco:sta. Samat kengät vilahtivat promokuvien lisäksi myös Promovideollamme. Tulevissa promokuvissa jotka otamme kesän aikana, tulee näkymään myös uusien yhteistyökumppaniemme asuja.
 Arilla oli päällään samaisissa kuvissa liivi JC:ltä, niittikoristeinen valkoinen vyö Jack & Jones:ista ja näyttävät graffiti-kirjaillut farkut olivat Touch d'André liikkeestä. Yleisesti suosin Cipo & Baxx-merkkisiä farkkuja. Kengät olivat yllättäen Puma:t, sillä se on suosikkimerkki. Niittikoristeiset käsikorut ovat pääasiassa kirpputorilöytöjä ajalta kun Valtterin kirppis vielä oli toiminnassa. Missä kirppiksellä kaikki käyvät nykyään?



Ninnyn viime kesäisissä promokuvissa näkyivät Sportia:n räikeä bikiniasu joka oli sponsoroitu. Upeat metallinhohtoiset korkkarit ovat Spirit Storen mallistoa. Näistä kesäisistä tunnelmista odottelemaan siis tulevia upeampia promokuvia jotka kuvataan n. kuukauden sisällä!

 

2 kommenttia: