keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

3.7.2013/ Treenipäivä


 Tänään oli treenipäivä Kisiksellä. Ensin Hennyn työpaikan kautta autolla treenaamaan ja treeneistä omalle työpaikalleni! Treenejä ennen kävimme vielä nopeasti Kalliossa eräässä kauneustukussa hakemassa Hennylle hieman kynsientekovälineitä. Henny on innostunut tekemään kynsiä joten välineitä piti saada lisää. Treenasimme Hennyn kanssa kahdestaan kesän keikkoja varten. Sillä viiden hengen saaminen yhteen treenaamaan on välillä aikataulusyistä yhtä tuskaa, treenaamme myös pienemmissä ryhmissä ja joskus kahden. Tälläisistä treeneistä on hyötyä varsinkin kun ryhmässämme on kuitenkin viisi täysin erilaista tanssijaa ja kahden kesken pystyy hyvin hiomaan juuri niitä osuuksia paremmiksi jotka kellekin tuottavat enemmän vaikeuksia.

 Hennyllä on kesäinen lyhyempi tukka ilman hiuspidennyksiä tällä hetkellä. Keikkoja varten laitamme pidennykset takaisin muutaman viikon päästä ja pidennyksistä varmasti sitten lisää postauksia. Lisäksi Hennyllä oli piristävää pinkkiä huulipunaa & kiiltoa treeneissä, näyttää hyvältä päivettyneellä iholla. Keikoilla pääasiassa lähes kaikki tytöistä pitävät pidennyksiä, ne tuuheuttavat ja lisäävät näyttävyyttä niin tyttöihin kuin tanssiliikkeisiinkin. Se on muodostunut jo hieman tavaramerkiksemme. (Kannattaa myös hankkia itse pidennykset ja hyödyntää alennuksemme!)

 Myös H&M:ltä ostamani paita tuli käyttöön treeneissä ekaa kertaa. Osittain ehkä myös siksi koska huolimatta siitä, että se on kokoa XS, se vain roikkuu päälläni löysähkön mallin takia ja koen sellaiset hankaliksi paidoiksi. Kaula-aukko valahtelee alas alituiseen ja huonosti istuessa puolet rintakehästä kurkistaa paidan välistä. Vaikka olen todennut normaalien o-aukkosten paitojen kiristävän inhottavasti kaulaa, en koe oloani mukavaksi jos paidan kaula-aukko on navassa. Kuosi kyllä paidassa on magee, tykkään ideasta.

 Aurinkoisen treenipäivän jälkeen menin töihin ja vastailin samalla tanssiryhmäämme koskeviin meileihin. Tuli myös mielenkiintoinen keikkapyyntö, toivottavasti toteutuu! Olen muutenkin viime aikoina enemmän motivoitunut tulevasta kuin koskaan ja aion tehdä paljon töitä ryhmän eteen, on paljon siistejä juttuja edessä.


Huomenissa lisää treeniä jälleen!


0 kommenttia: