torstai 11. heinäkuuta 2013

11.7.2013/ Uutta jäsentä hakemassa!

Nyt Afrodisiac-ryhmämme on siinä vaiheessa, että lähdemme etsimään mukaan uutta tanssijaa. Viisihenkisenä olemme esiintymässä, kukaan ei ole lähtenyt vielä ryhmästämme. Mutta tulevaisuutemme osalta haluamme varmistaa että myös tulevaisuudessa ryhmämme pystyy keikkailemaan hyvällä miehistöllä, sillä luvassa saattaa olla hyvin keikkoja ympäri Suomen. Näillä näkymin etsimme uutta tanssijaa mukaan keikoille jo mahdollisesti syksyllä. Eli JOS olet kiinnostunut (voit myös vinkata ystävällesi tai jakaa facebookin kuvaa seinälläsi) ja koet täyttäväsi nämä kriteerit, ota yhteyttä meihin! Meiltä voi kysellä myös lisätietoja. :)



"Etsimme yli 18-vuotiasta yhteistyötaitoista ja rohkeaa tanssijaa joka pystyy esiintymään näyttävästi niin pienellä lavalla kun isommallakin areenalla. Koet tanssillisen tyylimme ja musiikkivalintamme omaksesi ja et pelkää kameraa tai yleisöä. Treenaaminen pääkaupunkiseudulla ei tuota ongelmia tai keikkamatkat joita tulee tulevaisuudessa kauemmaksikin. 

LISÄTIETOA: afrodisiacofficial@mail.com tai yksityisviestillä meille! Ps. liitä mukaan vaikkapa kuvasi ja muista kertoa itsestäsi ja taustoistasi!"



2 kommenttia:

  1. Ensimmäinen asia minkä teen kotiinpäässessäni!

    VastaaPoista
  2. Hakemuksia on jo saapunut, kiitos potentiaalisille hakijoille! Vielä ehtii lähettää hakemuksen mikäli haluaa ryhmäämme :)

    VastaaPoista