lauantai 6. heinäkuuta 2013

6.7.2013 Kiirettä pukkaa!

 
 Iltapäivä alkoi palaverilla Espoon Sellossa kun viimeistelimme mielenkiintoista yhteistyöprojektia. Siitä tullaan kuulemaan lisää ihan pian, syksyn kuviot kuulostavat todella siisteiltä ja ryhmämme toiminta tulee laajenemaan aika tavalla! Smoothien äärellä kävimme läpi tulevaa ja suunnittelimme Hennyn ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Hennyllä oli läpikuultava pitsipaita päällä ja pieni tuubitoppi ja silti paahduimme kuumuudesta. Ei saa silti valittaa, kesä on ihan huippuaikaa!

Kävimme myös nopeasti kääntymässä muutamassa liikkeessä. H&M:stä jäi mukaan alennuksessa olleet tekoripset ja kotona odotti postissa tullut toinen pakkaus. Nyt on sitten hetkeksi aikaa tytöille räpsyttimiä keikoille ja muualle! Näitä nimittäin todellakin kuluu.

Edeltävänä päivänä olimme jo treenanneet koko illan Kisiksellä tyttöjen kanssa. Emilian ja Ninnyn kanssa kävimme läpi uusia liikkeitä ja hioimme kokonaisuutta. Näyttää jo hyvältä mutta paljon on vielä tekemistä, varsinkin kun Elena on ollut muutaman viikon muualla. Edessä on siis viidestään paljon treeniä ennen keikkoja. Tytöt myös hiovat ilman minua jossakin välissä oman tanssiosuutensa koreografiaa. On oikeastaan todella viihdyttävää seurata tyttöjen tanssimista keskenään, siitä tulee niin erilainen fiilis! On siistiä viedä eteenpäin tätä juttua ja tehdä uusia asioita.

Hikisen tanssin välissä huilattiin ja juoruttiin hetken. 

PS. Sellossa meitä huvitti pikkuinen varpunen joka lenteli ympäri kauppakeskusta. Mistähän se raukka oli päässyt sinne? Toivottavasti myös löytää sieltä ulos!







1 kommentti: