tiistai 2. heinäkuuta 2013

2.7.2013/ Heinäkuu on täällä!

 
 Heinäkuu on jo täällä, vauhdilla mennyt kesän ensimmäinen kuukausi! Kävimme Ninnyn kanssa tukussa teippiostoksilla tulevaa varten ja muutenkin vaihdoimme kuulumisia, Ninny kun on ollut kipeänä jonkin aikaa ja poissa treeneistä hetken. Aurinko lämmitti Helsinkiä ja toivottavasti edes hetkellisesti ruskettivat hieman. Kotkaa varten haluan nimittäin olla vähintään yhtä ruskea kuin Ninny on! Olen AINA kadehtinut ihmisiä jotka ruskettuvat kuin itsestään kun itselläni se on kovan työ tulos ja yleensä en edes kovin tummaksi pääse.

 Heinäkuussa edessä on mm. Kotkan meripäivät joita varten treenaamme uusia koreografioita. Tarkoitus on saada aikaan kokonaisuus joka näyttää kaiken mitä edustamme, aina tyylikkäistä muodostelmassa liikkumisesta vauhdikkaaseen street-tanssiin ja seksikkäästä show-asetelmasta näyttäviin poseerauksiin. Mukana on niin uusia osioita kuin seuraajillemme tuttuja, on niin länsimaalaisia hittejä kuin Etelä-Korealaisia hittejä ja on näyttäviä sisääntuloja ja osuuksia jossa vain osa tanssijoista esiintyy lavalla. Mm. Tyttönelikkomme tanssii ensimmäistä kertaa keskenään lavalla oman osuutensa itsevalitsemiensa kappaleiden kera. Kotkaa varten olemme myös nostaneet rimaa ja tyylimme tulee olemaan rohkeampi. Yhteistyökumppaniemme (mm. HerSecret.fi) kanssa tulemme vahvistamaan myös esiintymisasujemme tyylikkyyden Kotkan tapahtumassa äärimmilleen. Haluamme näyttää potentiaalimme nyt myös Kotkassa ja olla kansainvälisen näköinen tanssiryhmä. Emme ole enää vain harrastelijaryhmä vain tosissamme esiintyvä tanssiryhmä joka ottaa lavan haltuun. Ai että odotankin sitä että pääsen täyttämään lavan!

Tällä viikolla pidämme vielä kahdet treenit ja perjantaina vielä tuleviin kuvioihin liittyvä tapaaminen. Tästä kuukaudesta tulee kiireinen! Päivän hauska sattumus oli, kun Englantia puhuva siistin näköinen mies kameran kanssa tuli juttelemaan kanssamme ja selvisi että mies on Ranskalainen kuvaaja joka kuvaa mm. Vanity Fair ja Vogue-lehtiin ja halusi ottaa meistä kuvat. Kuvien jälkeen otti ylös yhteistietoni ja mainitsin myös tanssiryhmämme nimen, että löytyvät tiedot myös netistä hakemalla. Tämän jälkeen Ninnyn ainoa huoli oli että sen kerran kun hän tuli kaupunkiin ilman meikkiä, tulee joku ottamaan hänestä kuvaa! :D


Tuossa myös kuvan kera hieman tämän päivän "asukuvaa", mukana mm. uudet ihanat farkut jotka tulivat jokin aika sitten saksasta. Paita on Pussycat Dollsien keikkapaita jonka ostin heidän ollessaan Suomessa keikalla 2007. Yksi lempiyhtyeistäni ja valitettavasti lopettivat mutta edelleenkin todella kova tyttöryhmä! Varmasti tulee ammennettua sieltä suunnalta vaikutteita kuten muutkin tanssiryhmät varmasti. Just like we do, we like to keep it sassy, but classy ;)

 Postiluukusta lisäksi on jo sadellut hieman tilaamiamme keikkakamoja, aina esiintymisvaatteista alkaen. Tänään saapuivat nämä tekoripset joita tyttöjen kanssa kuluu aina väistämättäkin, joten piti hankkia hieman täydennystä varastoihimme. Nyt postissa tulivat toiset näistä useamman ripsiparin setistä joita odotin ja sitten hieman erikoisemmat höyhenripset. Esiintymisasujen osalta riittänee Facebook-sivuillamme julkaistu esimakua antava sekava vaaterekkikuva. Varsinaiset rohkeat asumme tulevat sitten näkymään promokuvissamme jotka otamme kesän aikana sekä Kotkan Meripäivillä!


Oletko tulossa katsomaan meitä Kotkaan?

0 kommenttia: