lauantai 8. helmikuuta 2014

8.2.2014/ Kohti kevään keikkoja!

 Nyt ollaan kolmannen kevään kohdalla kun ryhmämme treenaa uutta materiaalia ja tällä kertaa tulossa upeita keikkoja keväälle! Julkaisemme tarkempaa listaa keikoista tulevina päivinä mutta sitä ennen hieman kuvaa yhdestä treenipäivistämme. Olemme treenanneet kevään kokoonpanolla nyt uusia koreografioita, sillä erilaisia settejä tulossa yhteensä kolme. Yksi setti promokeikkoja varten jotka sisältävät jokaiselle sopivaa materiaalia, yksi setti seksikkäämpää ja näyttävämpää koreografiaa ja yksi koreografia on työn alla rap-tähti Sanan yhteiskeikoille. Kaikkia tarvitaan aivan pian joten treeniä tullaan tarvitsemaan koko Helmikuu!

 Kuten yleensäkin, Töölön "kisis" toimi treenipaikkanamme. Siellä tosin treenaa moni muu tanssiryhmä, joten treenitilan saaminen on varsinaista kilpajuoksua. Osa tanssijoista on meille tuttuja, osa tuntemattomia ja osa on tunnettuja tanssiryhmiä. Useamman kerran viikossa kuitenkin treenaamme tällä hetkellä jotta voimme treenata uutta, nostattaa kuntoa ja luoda uutta. Mutta olemme täynnä intoa kevääseen!

 Totiset tytöt.

 Emilia sheikkailee Sean Paul:n biitteihin.

 Elena, Ari, Henny ja Emilia treenasiva tällä kertaa uusia liikkeitä.

 Tytöt tanssin pyörteissä.

 Hennyn treenieväät.

 Henny lähti treeneistä suoraan ripsihuoltoon. Ehkä olikin jo sen aika?


 Ja ripsihuollosta illalla salille treenaamaan. Hennyllä on sama keväinen "treenikausi" kun monella muullakin. Osa tytöistä treenaa myös tanssitreenien ulkopuolella. Vauhtimme treenien kohdalla huipentuu Maaliskuun alkuun kun lähdemme keikoille. Ennen sitä tosin vielä luvassa kuvauksia, treeniä ja paljon sähläystä kulissien takana to make it happen.

 Pikkuhiljaa valmistaudumme myös keikkojen tyylilliseen puoleen, Elenan upea kirpparilöytö-jakku sopii mainosti legginsien kanssa.

Kaiken muun hyvän lisäksi ensimmäinen erä hienoja käyntikorttejamme saapui postissa! 
Näyttää hyvältä ;)



1 kommentti:

  1. Ihana tuo elenan kirpparitakki, tulkaa keikalle hesaan ;))

    VastaaPoista