lauantai 8. helmikuuta 2014

8.2.2014/ Elenan kuvaukset

Tammikuun lopulla Elena kävi kuvaaja Marina Panovan kuvattavana talvisissa maisemissa ja ensimmäiset kuvat julkaistiin Helmikuun alussa facebook-sivuillamme. Nyt Elena itse kertoo itse hieman taustoja kuvauksista.

 
 Meillä oli Marinan kanssa erilaisia teemoja ja ideoita kuviin aika paljon ja Marina keksi hyviä paikkoja kuviin. Olin paikalla suunnilleen 12.30 ja kuvasimme pari tuntia. Siellä ei loppujen lopuks ollut kylmä, oli vaan joku -7 astetta (aikaisemmin viikolla paukkuivat ne lähes -20 asteen pakkaset) mutta lähtiessä oli jo enemmän, ainakin tuntui siltä.


 Matkalla kuvauksiin.

 
 Ekaksi kuvasimme pellolla karvalakin ja huivin kanssa. Sitten vaihtui päähän oma pipo ja hanskat. 


 :)

 
 Lämmittelemässä kuvausten lomassa.

 
 Juotiin kahvia ja lämmiteltiin.

 Viimeisten kuvien aikana kun kuvia otettiin jalkapallomaalin luona ja nojasin siihen, huomasin juoksevat isot valkoiset koirat. Ensimmäiseksi yritin kutsua niitä mutta ne vain katsoivat mua kun tyhmää. Kysyin omistajalta että voiko koiria "lainata" kuvauksiin ja hän oli mukava mies ja laittoi koirat siihen. Se oli niin söpöö! Oli ihan sattumaa että kuvattiin koirienkin kanssa. Koiria ei oikein saatu olemaan paikoillaan vaan ne katsoivat kokoajan muualle ja vasemman puoleisin koira halusi vissiin kokoajan pois. Oikealla oleva koira ihastui muhun ja halusi kovasti pusutella!

Mutta kuvista tuli ihania ja lähdin iloisena ja sormet jäässä kotiin.



0 kommenttia: