lauantai 22. helmikuuta 2014

22.2.2014/ Maaliskuun keikoille!

 Kaiken treenauksen ja järjestelyjen keskellä blogin ylläpito on lähes päässyt unohtumaan! Tosiaan tulossa on kolmas keikkakevät, aikaisempia kiireisempi ja siihen olemme valmistautuneet monin tavoin. Uusia koreografioita on tulossa keikoille useita ja viime vuodesta mukana on muutama tuttu ja nekin kokevat uudistuksia. Erilaisissa kokoonpanoissa harjoituksia on ollut ja tulossa 2-4 krt viikossa. Toistaiseksi olemme aikataulussamme, mutta pitää varautua pahimpaan - yleensä meillä on tullut jokin takaisku eteen, jonka vuoksi viimeisen viikon aikana tulee kiire ja keikalle lähtiessä jännittää meneekö kaikki putkeen. Omaksuttavana on enää kokonaisuudessaan kahden kappaleen koreografia ja aikaa on pari viikkoa viilailla kokonaisuutta.

 
 Elena peilikuvailee treeneissä.

 Keikkojen mahdollistaminen vaatii sähköpostien ja puheluiden lisäksi suuret määrät taustatyötä. Juuri saimme kasan esiintymisasuja tilaukseen ihanan yhteistyökumppanimme HerSecret:n valikoimista, mutta niistä lisää tuonnempana. Tulossa on upeita ja näyttäviä asuja, sekä vielä paljastamatta oleville keikoille hieman street-henkisempää, ns. arkisempaa asua. Näillä keikoilla ei ole tarkoitus vilauttaa paljasta pintaa vaan olla hieman katutyyliä edustavampi ja ennen kaikkea energinen ja tasokas tanssiryhmä. Keikkalista alkaa näyttää hyvältä ja tarkoitus olisi paljastaa tulevina viikkoina enemmän. Vielä odotamme vahvistusta muutamalle keikalle ennenkuin saatte tietää lisää! Keikkojen tärkein pointti on päästä tanssimaan ja näyttämään osaamistamme laajemmin, helposti lähestyttävästi ja ympäri Suomen ilmaisille keikoille. Missä haluaisit meidät nähdä?

 Keikoille lähdemme keväällä viisihenkisenä ryhmänä. Tanssiryhmäämme on hakenut useampi tanssija joita emme ole vielä päässeet koe-esiinnyttämään, mutta toivottavasti aikataulumme sen vielä kevään aikana sallivat. On ihana nähdä potentiaalisia tanssijoita jotka ovat innostuneita tanssista ja meistä!

Upeista yhteistyökumppaneistamme huolimatta olemme kuitenkin luovia ja tarkoituksena on myös lisäillä jotakin näyttävää ja kotikutoista mukaan asuihimme ;) Varsinkin seuraavalle keikallemme.

Postaustauon aikana kävimme myös viihteellä Hennyn ja ystävättäremme Elisan kanssa.

Henny giving her best pose. :)

 Lisäksi ihana Elenamme täytti 20-vuotta menneellä viikolla! Synttäreiden kunniaksi tottakai muistimme Elenaa...treeneillä ;) Mikään ei piristä synttäreitä niin kuin hikiset neljän tunnin treenit!

 Keikkakalenterimme korkataan vuotuisella hius- ja kauneudenalan tärkeimmällä tapahtumalla Helsingin Finlandia-talolla. Hair and Beauty-tapahtumassa esiinnymme näyttävästi tuttuun tyyliimme ja olemme myös promoilemassa tapahtumassa yhteistyökumppaneidemme pisteellä. Edustamme Jennica Beautyä ja Orofluidoa ja tyttöjen päässä tullaan näkemään upeat ja ehdottomasti Suomen tukkuliikkeiden parasta laatua olevat BPhair-pidennykset. Ilta tulee olemaan täynnä kullanhohtoa, glamouria ja kauniita pitkiä hiuksia ;)

Samana iltana siirrymme muutaman tunnin välin jälkeen Helsingin yökerho LeBonkin Naistenpäivän tapahtumaan jonka takana on TV-tähti Sini Tarkkinen ja upeat Pinup.fi-mallitytöt. Keikka alkaa 21.30 ja esiinnymme tosiaan tilaisuudessa ensimmäistä kertaa rap-tähti Sanan kanssa. Tulevaa keikkaa varten olemme valmistelleet uutta koreografiaa joka toimii yhteen Sanan lavashown kanssa. Tapahtumaan on ilmainen päässy ja keikka on K18. Tervetuloa kaikki ihanat katsomaan ;)

Lopuksi vielä Sanan tuorein video "Itsevarma & Kaunis" sinkusta joka on ehdottomasti Sanan paras single tähän mennessä. Kyseinen mukaansatempaava kappale tullaan esittämään illan aikana siis meidän koreografiamme kera. ;)

Mitä mieltä olette?
Pääsetkö katsomaan meitä ensimmäisille Maaliskuun keikoillemme?
Mihin kaupunkiin haluaisitte meidän tulevan esiintymään?



1 kommentti: