keskiviikko 2. lokakuuta 2013

2.10.2013 Viimeiset promokuvaukset

 Viimeisimpänä promokuvauksista suoriutuivat Ida ja Emilia muutaman päivän vain ollessa välissä. Tytöt joutuivat jo koetukselle kylmenneiden säiden takia jotka pääsivät yllättämään kiireaikataulun ja viivytysten vuoksi. Siitä huolimatta molemmat reissut menivät hyvin ja saimme kuvia joissa ei todella näy koleampi sää lainkaan. Sunnuntai-aamu alkoi Idan kohdalla hiuksien ja meikin muodossa tuttuun tyyliin. Idalle kuvaukset olivat ensimmäiset ryhmässä, sillä hän on ollut mukana vasta noin kuukauden verran. Jokaisen kuviin haettiin omaa persoonallista fiilistä ja erilaisia teemoja. Lisäksi tietenkin otimme ryhmäkuvaan tulevat otokset jossa jokaisella olisi näyttävä vaatetus persoonallisella otteella. Ryhmäkuvaan Idalle tuli sininen timanttikoristeinen korsetti, näyttävät korkkarit ja yhteistyökumppanimme Daddy's Girl-shortsit.


Aurinko lämmitti mukavasti todennäköisimmin syksyn viimeistä näin lämmintä päivää. Varjossa sen sijaan oli jo hyvinkin viileän tuntuista ja hoikka Ida-raukka suorastaan tärisi! Toivottavasti ensimmäiset kuvaukset eivät aiheuttaneet jo traumoja.

Ida:n meikki oli raikas mutta näyttävä kuvausmeikki. Luomiin sudittiin sinistä joka sopi korsettiin ja sinisiin liukuväriefektiin latvoissa. Se tehtiin tällä kertaa tilapäisesti Cutrin spray-värillä. Idan hiukset kokivat kuvausten jälkeen muodonmuutoksen, mutta siitä lisää myöhemmin.

Idan ottamaa maisemakuvaa.

Idan kiva "pikku lelu".

Idalle sopi enemmän kun loistavasti yhteistyökumppanimme Daddy's Girl:n toimittama lippis. Jokaiselle tuli paketissa erilainen lippis jotka olivat hienosti timanttikoristellut.

Vaihdoimme tiuhaan kuvauspaikkaa! Suomenlinna on oivallinen kuvauspaikka.


Kuvia tuli jokaisesta otettua kymmeniä, satoja. Parhaimmat tottakai tullaan julkaisemaan ennemmin tai myöhemmin. Liuta promokuvia on jo nyt facebook-sivuillamme julkaistuna. Tässä yksi julkaisematon, jossa Idalla päällään Daddy's Girl mekko. Kokeilimme eri juttuja ja päädyimme korostamaan Idan sporttista olemusta ja mieletöntä notkeutta. Korkkareilla toisen jalan nostaminen kohti taivasta keskellä turisteja tuli ainakin erittäin tutuksi hänelle! Ei muuten mikään helppo tehtävä.

Showmeikki toi Idan silmät upeasti esille. Kuvassa näkyy paremmin myös pitkät tekoripset jotka sopivat kuvauksiin mainiosti.

Tunnelmia kuvausten viime hetkistä!

Reissusta väsyneenä lähdimme kotia kohti.

Emilian kuvaukset olivatkin seuraavana. Emilian vahva ja kullanhohtoinen meikki tehtiin ennen lähtöä Suomenlinnaan, samalla kun valittiin tarkemmin kuvauksissa käytettävät asut ja korut. Emilian vaaleisiin silmiin sopii tummat paksut rajaukset ja kissamaiset varjostukset. Emilian kuvissa oli tarkoitus tehdä taas jotakin erilaista ja siinä onnistuttiin.

Myös Emilia-raukka joutui värjöttelemään viltin alla kuvaustauoilla. Tässä vaiheessa toki asteet olivat jo laskeneet Idan kuvauspäivästä. Kukaan ei sentään vilustunut!

 
Emilian ryhmäkuviin tulevissa kuvissa näkyi nyt ensimmäistä kertaa upea valkoinen yhteistyökumppanimme HerSecret:n peplum-mekko. Mekossa oli hauskat läpinäkyvät yksityiskohdat jotka korostivat kropan muotoja ja olkapäissä oli hienot niittiyksityiskohdat.

Toisiin kuviin otettiinkin sitten käyttöön jäätävän korkeat Emilian lempparit. Hapsusaappaiden jättikorkojen kanssa kalliopohjalla ei varmasti ollut helpointa kulkea mutta ruumita ei tullut.

Emilian kuvissa käytettiin itämaista teemaa jota tukivat upeat korut yksityiskohtineen ja kolikkohuivit. Kuvista tuli oikein onnistuneet ja eksoottisen näköiset. Tässä vaiheessa myös aurinko lämmitti mukavasti eikä kylmyys enää juuri tuntunut lainkaan. Välillä pilvenreuna hipoi meitä ja emme tosiaan olleet varmoja satoiko pieniä rakeita toisella puolellamme. Pieniä jäähileitä oli satanut nimittäin jo muualla kuulemma.

Takaisin tullessamme lautta lähti muutamaa minuuttia aikataulustaan edellä ja jäimme siis kirjaimellisesti "rannalle ruikuttamaan". Odotellessa seuraavaa lauttaa ja syödessämme eväitä, Emilia jakoi eväänsä paikallisen lintuväestön kanssa. Nyt kaikkien kuvat on otettu ja niitä on useita nähtävillä facebook-sivuillamme ryhmäkuvan lisäksi. Kuvauksia on tulossa näillä näkymin vielä syksyn mittaan lisää ammattivalokuvaajien kanssa sen mukaan mitä ehdimme. Meidät on pitänyt kiireisenä treenaus tuleviin tapahtumiin. Edessä on tosiaan Gloriassa Lokakuun tanssikilpailut joihin olemme harjoitelleet paljon sekä yksityistilaisuus Marraskuun alkupuolella jonne valmistelemme pidempää settiä.

Afrodisiac on siis harjoitellut ahkeasti näihin päiviin asti kiihtyvällä tahdilla kilpailuja varten. Mukana on edellisiltä keikoilta poiketen siis Ida ja Julia joka pomppasi jälleen mukaan. Henny jää valitettavasti pois tästä kisasta aikataulusyistä, mikä on sääli sillä viime vuonnahan Hennyn ensiesiintyminen ryhmämme kanssa tapahtui juuri näissä KDC-kilpailuissa. Viime vuonna Ida ja Julia olivat kannustamassa yleisössä ja tänä vuonna he esiintyvät kanssamme, kun taas viime vuonna esiintynyt Henny ehtii kuitenkin näillä näkymin meitä katsomaan yleisöön.


Oletko tulossa katsomaan meitä KDC K-pop Dance Competition tapahtumaan 13.10 Helsinkiin?



3 kommenttia:

  1. olen tulos kattoon! niin kauniit tyttöi täs ryhmässä :)

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa vain! Odotettavissa viime vuotta selkeästi räväkämpi show ;)

    VastaaPoista