torstai 31. lokakuuta 2013

31.10.2013 X-Treme Car Show meininkiä!

 Edellisen viikonlopun X-Treme Car Show-keikka on nyt ohi joten korkeakin aika kirjoitella keikkaraporttia! Tosiaan ryhmäämme pyydettiin esiintymään Tampereelle suomen suurimpaan autonäyttelyyn, jossa aikaisemminkin ovat tanssineet suomalaiset seksikkäät tanssiryhmät kuten Players ja Martina Aitolehden Dazzling Ladies. Keikka sattui sopivasti sellaiseen ajankohtaan että meillä olikin settiä hyvin valmiina ja uusien koreografioiden treenaus kesken. Yhteydenotto tuli edeltävänä viikonloppuna joten viikon ajan hioimme show:ta ja kuvasimme materiaalia taustascreeniä varten. Mukaamme lähti viiden tanssijan porukka, Idan tilalle mukaan lähti Henny, joka ei hetkeen ole keikkaillut kanssamme. Hän itse asiassa viimeksi esiintyi myös kanssamme Tampereella kesällä.

 Tampereelle lähdimme ajamaan aamulla ja perille saavuimme ennen puoltapäivää. Hieman kaaottisten järjestelyiden keskellä rauhotuimme pukuhuoneessa ja vaihtelimme asut päälle sekä meikit oli viimeisteltävä. Ensimmäinen esiintymisemme oli 13.30 ja ohjelmatiedoissa tottakai luki kohdallamme väärin. Kaikki paperiversioina olleet ohjelmat olivat menneet painoon ennen esiintymisemme varmistumista, joten pääasia oli että yleisöä riitti ja taustavideostamme kävi ilmi ketä me olimme. Tapahtumassa esiintyi ennen meitä Nicekone, jotka olivat jo lopettaneet tullessamme lavan taakse. Ensimmäisen esityksen aikana lavalla oli lisäksi molemmilla puolilla tangot tankotanssijoita varten jotka veivät reilusti tilaa, mutta päätimme että tarvittaessa nousemme tangolle jos tila ei tunnu riittävän! ;)

 
Ensimmäinen esiintymisemme oli muutenkin mielenkiintoinen, sillä asunvaihdothan eivät tunnetusti mene aina aivan putkeen. Tällä kertaa tilanne oli lähes katastrofaalinen lavan takana ja viimeisen kappaleen kohdalla tulimme vuorotellen lavalle. Luultavasti kukaan ei kuitenkaan huomannut tätä, sillä tanssi alkoi kaikkien kohdalla aivan kuten olisi ollut tarkoituskin lavalle tultaessa ja vaikka yksi esiintyikin vain pikkuhousut mekon alla shortsien sijaan ja ilman kenkiä, tuskin kukaan suuremmin välitti ;) Miesvaltainen runsas yleisö oli rauhallinen ja kunnioittava ja monet kuvasivat show:ta kameroillaan. Mielellään otamme vastaan kuvia tapahtumasta jos joillakin niitä on! Yleisö ei tuntunut olevan moksiskaan edes tapahtuman ainoasta miestanssijasta, oikeastaan ainoasta miespuolisesta lavalla nähdystä tyypistä. Kaikki vaikuttivat suhteellisen rennoilta.

 Tullessamme takahuoneeseen ja ruodittuamme aikamme esiintymistä ja kuinka tekisimme seuraavan kohdalla paremmin, jalkauduimme pian autojen sekaan ja katsomaan näyttelyn tarjontaa. Kiertelimme näyttelyä ja kojuja ja rentouduimme. Oli hauska pyöriä kerrankin kiireettä tapahtumapaikalla ryhmänä ja rentoutua hieman. Seuraavaan esiintymiseen kun olisi aikaa, se olisi vasta viideltä illalla. Tytöt saivat myös reilusti huomiota kulkiessaan autojen seassa ja saivatkin poseerata usealle miehelle autojen kanssa tai yhteiskuvissa.

Elena pukuhuoneessa ready to go on stage.

 Pakollinen banaaninsyöntikuva!

Elena ja kaksARI.

 Emilia loistaa kilpaa näyttelyauton kanssa ;)

Julian tumma show-meikki korosti kauniisti kissamaisia silmiä.

Hennyn show-varustus oli kultainen tumma meikki ja tällä kertaa hieman lyhyempi vaalea tukka.

Toinen esiintymisemme meni loistavasti ja vaikkei yleisöä ollutkaan enää illasta yhtä paljon kun aikaisemmin päivällä, olimme tyytyväisiä keikkaan. Settiimme kuului kolme erilaista osuutta. Setti alkoi video-introlla jossa näytettiin pätkiä esiintymisistämme ja joka esitteli meidät hyvin ja mukaansatempaavasti yleisölle. Sitten oli vuorossa pitkän kaavan mukaan "Run the World" jonka Julia veti kanssamme lavalle ensimmäistä kertaa. Sitten vedimme uuden kappaleen, Britney Spears:in "Work Bitch" joka toimii esittelynämme. Pääsemme jokainen tanssimaan täysillä hieman soolona mutta myös yhdessä. Jo kesältä tuttu tyttöjen tanssimedley oli toinen osuuksista ja tytöt olivat jälleen kolmihenkisenä lavalla miesten silmänilona. Kolmas osuus alkoi seksikkäällä video-introlla ja jatkuu KDC:stäkin tutulla "Dr. Feel Good" koreografialla, tällä kertaa kappale oli englannin kielellä. X-Treme Car Show:ssa esitimme sen nelihenkisenä ilman Idaa ja toistaiseksi myös ilman Hennyä, sillä hiomme sitä vielä parhaillamme täydelliseksi seuraavaa keikkaa varten jolloin myös Henny nousee lavalla vetämään koreografian kanssamme. Se on yksi lempikoreografioistamme sillä sen kanssa saa vetää niin täysillä kun pystyy ja lava-esiintymisellä on myös runsaasti tilaa.

Elena rocks the pose!

 Tytöt poseerasivat jo tottuneesti autojen ja toisiensa kanssa.

Oli huvittavaa kuvata tyttöjä kun samalla räiskyivät monen muunkin salamavalot.


(Kuva: Timo Huovinen)

1 kommentti: