keskiviikko 9. lokakuuta 2013

9.10.2013 Kauneuspostia!

Tänään oli postissa kaksi pakettia ryhmällemme jotka kävin hakemassa. Molemmat täynnä kauneudenhoitoa. Toisessa paketissa oli hiuspidennystä ja toisessa kosmetiikkaa. Kaikki tämä tulee erittäin tarpeeseen nyt, sillä Sunnuntaina on jo seuraavan kerran ryhmämme lavalla KDC-tapahtumassa. Lisäksi tiedossa on vielä liuta muita keikkoja, mm. kuukauden päästä oleva yksityistilaisuus Nurmijärvellä. 

 Ensimmäinen paketti oli yhteistyökumppaniltamme Delightful Hair:lta, joilta saimme puntin #60 sävyistä vaaleaa hiusnauhaa käyttöömme. Hiusnauhan "asennuksesta" tulee vielä myöhemmin lupailtua postausta, sillä monet miettivät pidennysvaihtoehtoja ja hiusnauhasta tehtävä ompelupidennys on varmasti turvallisin ja edullisin tapa tehdä hiuspidennys. Paketti tuli Ruotsista todella nopeasti, kuten yleensä ja mukana oli hiusnauhan lisäksi yllärinä loistavat klipsit jotka avustavat hyvin hiuspidennysten kiinnitysvaiheessa. Mahtavaa! Kiitos Delightful Hair!

 Silkkisen pehmeä hiuspidennys löytää uuden "kotinsa" huomenna tanssijamme Julian päästä kun ompelemme treenauksen ohella Sunnuntaita varten esiintymistukan. Jokaisen kampaajan lempivaihe on silitellä sitä ihanan silkkisen pehmeää hiuspidennystä! Sunnuntaita varten pidennys tuli juuri sopivasti, jotta lookkimme on hiuspidennyksiä myöten valmisteltu. Pitkät, sulavasti liikkuvat hiukset kuitenkin tukevat hyvin liikkeitämme. Pieni mukava jännitys on jo kisoja kohti mentäessä ja olemme vastoinkäymisistä huolimatta hyvässä vaiheessa kilpailuja ajatellen. Henny ja Ninny jäävät molemmat pois kisoista, Julia ehtii jo parantua sopivasti flunssastaan ennen kisoja ja tiukoista aikatauluistamme huolimatta ehdimme treenata edes hetken koko ryhmän voimin huomenna.
Toisen paketin sisällöstä vastaa uusi yhteistyökumppanimme, Makeupshop.fi. Asiakaspalvelusta, nopeasta toimituksesta ja hyvin pakatuista meikeistä voimme antaa jo heti kättelyssä suosittelumme! Paketin sisältökin oli täynnä kaikkea tarvittavaa! Nettikaupasta valitsimme seuraaville keikoille kaikkea hyödyllistä ja saimmepa vielä kaupan päälle ihanat tekoripset! Aivan loistavaa! Nettikauppaan tutustuessa myös käy selkeästi ilmi meikkien erittäin kilpailukykyiset edulliset hinnat! Ja yli 30 euron tilauksen voi tehdä postikuluitta. Pääsemme kokeilemaan kaikkia jo heti käytännössä Sunnuntaina kun on kilpailupäivämme ja tyttöjen meikit tulee olla just eikä melkeen.

Käykää katsastamassa upea nettikauppa: http://www.makeupshop.fi/

 Paketista löytyi mm. vanulappuja joita ei koskaan voi olla liikaa! Meikkivoide, peitepuikko sekä irtopuuteri. Sen lisäksi vielä silmämeikkiin ja huulimeikkiin tuotteita. Meiltä onkin meikkisetistä puuttunut kajaalikynä ja nyt pääsemme kokeilemaan perus kakku-eyelinerin lisäksi myös eyeliner tussia joka tulee varmasti käteväksi keikkakäytössä. Luonnollisen sävyinen huulikiilto tulee myös hyvin tueksi meikkiin, sillä ne ovat todella käyttötavaraa tanssiryhmässä jossa on viisi nuorta naista!

Loistavaksi ostokseksi osoittautui myös tämä irtopuuteri joka on tottakai läpikuultavaa translucent-sävyä. Sillä saa meikin hyvin kiinnitettyä ja sillä saa aikaan mattasemman pinnan juuri keikoilla jossa iho helposti kiiltää.

Lisäksi luomiväri "perheeseemme" liittyi 16 sävyn paletti joka on täynnä herkullisia sävyjä! Näitä pääsemme myös käyttämään jo heti Sunnuntaina kun vuorossa on metallinhohtoinen luomimeikki tytöille. Pigmentitkin näyttävät olevan ihan kohdillaan!

Kaiken kaikkiaan olemme siis erittäin tyytyväisiä ja voimme siis suositella yhteistyökumppaniamme kaikille!

 

 Onko Makeupshop.fi sinulle tuttu nettikauppa?

1 kommentti: