lauantai 17. elokuuta 2013

17.8.2013 Hiuspäivitystä

 Kuten lupasimme, päivitämme hiuspidennystestauksen tietoja vielä. Hennyn BPHair hiuspidennykset ovat osoittautuneet loistolaatuisiksi ja ensimmäisen pesun aikana tuntuivat kuulemma kuin omilta, toisin kuin lukemattoman monet pidennykset joita on kokeiltu. Osa pidennyksistä on jopa pesun aikana kuivuneet latvoista ennen suihkusta pois pääsyä. BPHair on tähän mennessä tuntunut kevyeltä ja käyttäytynyt kuin olisi omaa hiusta eikä kiristä mistään. Pesun myötä liukkaat ja silkkisen pehmeät hiukset eivät muuttuneet karheiksi ja kiillottomiksi, mutta vain hieman lähemmäs oikean hiuksen siloisuutta ja ovat edelleen kiiltävät ja takuttomat. Edelleen muutamien pesujen jälkeen hius tuntuu loistavalta ja pehmeältä, laatu tuntuu olevan juuri niin hyvää kun on kehuttu.

 Kunnon hiuspidennys vaatii myös kunnon hoitotuotteet. Alla kuvassa oleva REDKEN:n Smooth Lock toimii loistavana hoitona tähän. Aikaisemmin käytössä oli saman sarjan mm "All Soft" joka siloittaa myös hyvin ja täyteläinen koostumus sopii erittäin hyvin kosteuttamaan ja pehmentämään vaaleita pidennyksiä. REDKEN:llä on myös silottavaa kiiltosuihketta joka palauttaa kiillon myös kuluneempiin pidennyksiin. REDKEN:n tuotteet ovat melko tyyriitä mutta erittäin laadukkaita. Jos budjetti on pienempi, suosittelen panostamaan ainakin hoitoaineeseen. Hoitoaine kannattaa olla laadukasta. Lisäksi myös kevyemmälle budjetille sopii Schwarzkopf "Moisture Kick" jätettävä suihkemainen hoitoaine joka on toimii hyvin silottamaan ja selvittämään pidennykset. Monesti tämänkin tuotteen sisältämästä silikoonista on paljon keskustelua, mutta tämän tyyliseen latvoja suojaamaan ja selvittämiseen tarkoitettua hoitosuihketta en kokisi vaaralliseksi. Silikonien haittojen mainostus on ollut monesti erittäin liioteltua ja silikoneistahan vain osa "kerrostuu" hiuksen pintaan, eivät kaikki silikonit. Sama kuin ammoniakittomien hiusvärien mainostus. Nämä ammoniakin korvaavat ainesosat kun usein ovat vieläkin enemmän allergisoivia kuin "iso paha" ammoniakki. Vaaleansininen puteli hoitosuihketta on saatavilla kolmessa eri koossa ja hinta on varsin hyvä. 

 Hennyn hiuksia saa ihailla vielä myöhemmin julkaistavissa promokuvissa. Huomenna aloitamme jo kuvaukset ensimmäisen tanssijan osalta ennen ensi viikon tiukkaa treeniä. Luvassa on monta projektia tässä samaan aikaan ja syksystä tuleekin meille kiireinen mutta mielenkiintoinen. Tulevista projekteista kerromme lisää pian!

 Yhteistyökumppanimme Delightful Hair:n hiuspidennyspaketti saapui Emiliaa varten myös taannoin, mutta nyt vasta siitä seuraa postaus. Paketti sisälsi yhden paketin sinettipidennyksiä ja yhden teippipidennyspaketin 1B-sävyä. Sinettipidennyksiä oli yhdessä paketissa 50g verran joka riittää hyvin tuuhennokseen.

Allaolevassa kuvassa näkyy hieman sinettipidennyksen jälkeä. Sinetit tehdään pieniin osioihin ja sulatetaan keratiinisinetti kiinni hiukseen. Sineteistä sanotaan että niiden huoltoväli olisi pidennyksistä pisin, mitä se varmasti onkin mutta huoltoväli on aina yksilöllistä. Siinä missä teippipidennysten sanotaan keskimäärin kestävän 3-4 kk, joillakin pidennykset ovat kestäneet puoli vuotta hyvin ja joitakin alkaa jo muutaman kuukauden päästä häiritsemään kuinka alhaalla pidennys on. Lisäksi huoltoväliin vaikuttaa kuinka ohuet hiukset ovat, kuinka nopeasti pidennysten kiinnikekohdat tulevat kasvaessaan esille.


Onko sinulla hiuspidennykset? Millä tekniikalla ja miten hoidat niitä?


1 kommentti:

  1. kiitos postauksesta. pitää ottaa selvää lisää nuista bp-jatkeista :)

    VastaaPoista