perjantai 23. elokuuta 2013

23.8.2013 Promokuvaukset päivä 2

Päivä 2 kuvauksissa meni Ninnyn seurassa. Ninny on edelleen sairaslomalla tanssin osalta. Jalka tuntuu paremmalta mutta ensi viikon keikat ovat liian aikaisin jotta polven kunnosta voisi olla varma. Lähdemme keikalle siis jälleen ilman Ninnyä ja hän voimistaa jalkojaan syksyn keikkoja varten. Ninnyn upeat keikkoja varten hankitut asutkin jäivät kesällä käyttämättä mutta tuleehan niitä keikkoja. Nyt promokuviin pääsevät osa asuistamme. Ninnyn punaisten hiusten kanssa kilpaileva punainen juhlava korsetti on yhteistyökumppanimme HerSecret.fi:n nettikaupasta.

Ninnyn punainen tukka on suurimmaksi osaksi yhteistyökumppanimme Delightful Hair:n hiuspidennystä ja hiukset on sävytetty Crestol:n shokkiväreillä. Mukana on myös vaahtokarkkimaisen vaaleita raitoja. Ruskeita silmiä ja liekehtivän punaista tukkaa korostamassa on vihreä intensiivinen meikki irtoripsineen. Ninnyn Aasialaisiin silmiin sopii viuhkamainen ja räväkkä meikki. Kuvausmeikkiin kuuluu myös hyvä huulimeikki rajauksineen sekä terävät varjostukset. 

Aamulla aloitetut kuvaukset sujuivat hyvin vaikka pieni kiire painoi takaraivossa kun päivä jatkuisi työvuorolla. Kuitenkin melko leppoisasti päivä meni eteenpäin ja sekin helpottaa kun malli on kokenut poseeraamaan. Pakko sivuhuomautuksena sanoa että Ninnyllä on timantinkova keskittymiskyky, sillä hän poseerasi paikoissa jossa kulki läjäpäin turisteja kokoajan ohi. Osa kommentoi ääneenkin, huvittavaa oli parikymppisten poikien joukko jotka kävelivät muutaman kerran ohi jotta jokainen näki kunnolla Ninnyn. Ja ääneen kommentoitiin "No huh huh" "Vau!" ja yksi heistä tämän sanottuaan kompastui rappusissa kun ei katsonut eteensä! Huvittavaa. 

Ninny sai seurakseen liudan hanhia jotka eivät olleet kovin "impressed" Ninnyn hanhi-imitaatiosta...

Myös Ninnyn kanssa otimme useamman erilaisen setin kuvia joista valita. Jokaiselle meistä tulee kuviin aivan omanlaisensa tyylit ja teemat ja asuvalintamme on tarkkaan mietitty. Tässä Ninny vaihtaa kengät korsettikuviin. Niinikään myös tämä asu on HerSecret:stä ja verkkosukkahousut Cybershopista. Kenkien vaihto on Suomenlinnassa oleellinen asia myös siltä osin, että maasto on hyvin vaihtelevaa ja korkkareilla on mahdotonta kävellä mukulakivitiellä. Vaikka sekin tuli tehtyä. Kuitenkaan yhtään nilkkaa ei nyrjäytetty eikä kukaan tippunut kalliolta tai tykin päältä. Kunkin tanssijan kohdalla on valloitettu joku osuus saaresta jossa emme ole vielä kuvanneet. 

Vielä nopeat räpsäytykset huvikseen odotellessa lauttaa takaisin. 

Ensimmäiselle kuvauspaikalle tullessa meidän seurana olivat lukuiset sammakot. Suloisia pikkuisia!


3 kommenttia:

  1. Wau! <3 Ihanat hiukset ja meikki! Ja upeet vaatteet myös! Mä voisin vaan päivät pitkät katella teidän upeita kuvia! <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommenteista! :) Vielä loppujen tanssijoiden kuvaukset ja sitten julkaisemme ison läjän kuvia!

    VastaaPoista