sunnuntai 11. elokuuta 2013

11.8.2013 Upeat uudet pidennykset!

Tästä yhteistyöstä olemme enemmän kuin innoissaan! Monien kampaajien hehkuttama BPHair hiuspidennykset joita on saatavilla hiusnauhoina, sinetti ja teippipidennyksinä lähti kanssamme ratkomaan ikuista vaaleiden pidennysten ongelmaa. Vaaleiden pidennystenhän ongelma on kestokäytössä niiden karheus, takkuuntuvuus ja lyhyt ilo. Jos tahtoo kiiltävät ja kauniit vaaleat pidennykset, ne hyvälläkin hoidolla saattavat muuttua "Tuksumaiseksi" jo ennen ensimmäistä huoltoa. Ja toden totta osaamme tuon hiuspidennysten hoidon, onhan meillä lähtökohtaisesti jo yksi valmistunut Kampaaja ja kaksi valmistuvaa joilla on molemmilla ollut hiuspidennyksiä päässään sekä asiakkaillaan.

 Hoitohan on itsessään helppoa, kosteuttavia ja silottavia (ei korjaavia) tuotteita ja varsinkin hyvät hoitoaineet. Märkänä ei harjata, mutta muuten sitten mielellään pidetäänkin selvinä hyvin aina silottaen öljyillä tai jätettävillä hoitoaineilla. Tässä yksinkertaistettuna niiden hoito, mutta onhan siinä tottakai työtä enemmänkin jos tahtoo pitää kutrit sileinä ja kauniina. Vaaleimpien sävyjen kanssa tämä vain tahtoo olla usein varsinainen pain in the ass.

Joten tätä lähdetään nyt selvittämään kahden teippipakkauksen kanssa. BPHair on erittäin korkealaatuista "100% Virgin Remy Human Hair" pidennystä jota ei ole värjäyksen lisäksi käsitelty, kuten monesti pidennyksiä on käsitelty. Ja liikaakin. Nämä tuntuivat jo pakkauksesta otettaessa niin liukkailta että hyvä kun kädessä pysyivät! Meillä on tosiaan varsinkin Hennyn kanssa kokemusta eri merkkisistä pidennyksistä aina ammattilaisbrändien lisäkkeisiin kuin pienempiin merkkeihin ja suosittuihin kuluttajamerkkeihin saakka. Vain muutamat ovat osoittaneet laadullisesti olemaan käytössä edes suhteellisen hyviä, mutta ovat kuitenkin viimeistään muutaman huollon jälkeen jääneet joko erittäin ohkasiksi osioiksi vaikka hius olisikin ihan hyvää tai hius itsessään muuttunut helposti takkuuntuvaksi ja erittäin karheaksi. Varmasti moni vaaleaverikkö joka käyttää hiuspidennyksiä voi allekirjoittaa tämän, eikö?

 Edustajan omassakin tukassa on kuulemma ollut jos jonkinmoista vaaleaa hiuspidennystä ja nämä ovat osoittautuneet loistaviksi. BPHair pidennyksiä käyttää jo mm. Suomalainen laulajakaunotar Jannika B, joka esiintyi vaaleanpunaisten pitkien hiustensa kanssa myös Kotkan Meripäivillä, mutta eri päivänä kuin me. Kaksi punttia teippejä olivat pituudessa 45 cm joka takaa pitkän ja kauniin tukan, mutta käytännöllisen pituuden.

Hennyn hiukset ovat kasvaneet hurjasti ompelupidennysten käytön takia, sillä hius pääsee kasvamaan rauhassa vailla pelkoa katkeamisesta sekä muutamasta tauosta pidennysten käytön kanssa (pidempi tauko oli Toukokuun viimeisestä keikasta Kotkan Meripäiviin saakka Heinäkuun loppuun). Joskus on ollut huonoja kokemuksia teippipidennysten kanssa siitä, että osiot ovat lähteneet katkeamaan ohuessa vaalennetussa tukassa, varsinkin jos osiot ovat olleet liian kireällä tai pidennysosiot ovat olleet liian raskaita (joissakin käyttämissämme teippipidennyksissä on ollut paksujakin teippiosioita jotka painavat clip-on pidennysten tapaan liikaa). BPHair-pidennysten kanssa molemmat yllätyimme kuinka huomaamattomia osiot ovat. Osiot ovat erittäin kevyitä eivätkä kuulemma kiristä lainkaan (yleensä herkän pään takia muutaman päivän saattavat jotkin kohdat kiristää Hennyllä) ja kun silittää päätä, hiusten läpi ei tunnu osioita lainkaan. Hennyn hiukset ovat suorat ja lasimaiset ja vaaleat pidennykset ovatkin joskus haaste saada "piilotettua" niin ettei niistä tule "Britney" vaikutelmaa.


Teippiosiot olivat n. 4cm levyisiä joka on aika perusleveys yleensä. Näistä voi vielä puolittaakin tarvittaessa osion, mutta nyt pärjättiin tällä leveydellä kauttaaltaan.

 Hiuspidennysten laittaminen voi olla parhaimmillaan hyvinkin aikaavievää, ompeluiden ja sinettipidennysten kanssa varsinkin. Teippipidennykset ovat varmasti nopein ja kätevin tapa tehdä hiuspidennykset. Nopeuskin tulee ajan myötä kun on tehnyt useita teippipidennyksiä ja riippuu osioiden määrästä. Nyt osioita oli 100g verran, eli 20 paria teippejä (40 teippiosiota). Määrä riitti hyvin, vaikka erittäin ohuiden osioiden ansiosta hiusta voisi hyvin tilaa lisääkin!

 (Kuva: Hannu Kalliokoski)

 Kotkan Meripäivillä Hennyllä oli osittain teippipidennyksin ja suurimmaksi osaksi ompelupidennyksin tehty kampaus. Tällä menetelmällä tehtiin pidennykset myös kevään keikoille.

Katso lisää keikkakuviamme facebook-sivuiltamme!

 (Kuva: Anna-Kaisa Kaplas)
 Tampereen Kukkaisviikoilla Hennyllä oli clip-on pidennyksiä sekä yksi ommeltu leveämpi osio päässään. Klipsipidennyset ovat haastavat liukkaassa tukassa keikoilla, sillä olisi inhottavaa varoa tanssiessa etteivät ne irtoa. Mielellään laittaisimme vähintään ompelemalla pidennykset keikoille jotta kampausten kanssa on varma olo, mutta esim. Ninnyllä ja Elenalla ovat pysyneet klipsipidennyksetkin kiinni lavalla. Tampereen keikalle oli tarkoitus laittaa hieman "tilapäisestikin" pidennykset, jotta ne saa automatkalla pois. Hennyllä alkoi hieman mennä hermot hankaliin pidennyksiin monen edellä mainitun syyn takia. Nyt näyttää tulleen helpostus!

 Ja tässä valmis teippipidennys! Hennyn tukka on kasvanut hyvin ja takaa nyt luonnollisemman tuloksen teippipidennykselle. Erittäin huomaamaton kiinnitys myös tekee sen, että kuulemma kerrankin saa hiukset korkealle ponnarille ilman turhaa kiristystä. Henny oli aivan onnessaan helpon tuntuisista hiuksista kerrankin ilman kiristystä ja takkua. Jäämme seuraamaan viikkojen edetessä prosessia, mutta eron tuntee jo nyt.

Hiuksista lisää kuvamateriaalia tulevissa promokuvissamme! Kysykää lisää BPHair:stä kampaajaltanne!


Painitko itse hiuspidennysten kanssa samojen ongelmien kanssa?
Onko sinulla kokemusta BPHair-pidennyksistä?

2 kommenttia:

  1. ton hennyn tukka on aina nii ihana, ruppee himoittaa itteeki pidennykset.

    VastaaPoista
  2. tahdon kyl seuraa tätä prosessia että onko tämä hiuslaatu sitä ehdottoman parasta, pitäkää ajan tasalla meitä :)

    VastaaPoista