sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

2.3.2014/ Promokiertueen kuvaukset!

 Ensimmäiset kuvaukset promokiertueemme tiimoilta olivat lauantaina. Aikataulusyistä pidämme kuvaukset kahdessa osassa ja koko projekti nidotaan yhteen ensi viikon alussa. Kaikessa hiljaisuudessa olemme järjestelleet ja valmistelleet promokiertuetta keväällä alkavaksi, jonka avulla olisi tarkoitus päästä tavoittamaan ihmisiä ympäri Suomen. Tehdä show helposti lähestyttäväksi, mukaansatempaavaksi ja niin että siinä on jokaiselle jotakin! Samaa pitää tarjota promokuvat joilla mainostamme keikkoja. Ensi viikolla tarkoitus on julkaista ensimmäiset päivämäärät keikoista ja lanseerata koko projekti. Kevät tuo tullessaan ihania, erilaisia keikkoja meille ja paljon treeniä!

Koko homman alku lähtee kuvausmeikistä ja hiuksista. Tytöt tulivat eri suunnista ja osa oli enemmän tai vähemmän jo valmistautuneita. Lauantaina ensimmäisenä kuvattaisiin Elena, Emilia ja Ida.

Meikissä käytössä oli mm. luomiväripaletti joka on yhteistyökumppanimme Makeupshop.fi:n sivuilta. Lisäksi käytössämme oli mm. Stargazerin ja Ben-nyen luomivärejä. Vaikka kuvausmeikki tulee olla vahva, näissä kuvissa haettiin raikkautta ja värejä.

Kuvauksia ja keikkoja varten saapui suuri paketillinen vaatteita aikaisemmin viikolla yhteistyökumppaneiltamme HerSecret:iltä. HerSecret on mukana kiertueellamme tukemassa ja mielettömiä asuja jälleen valitsimme laajasta valikoimasta! Viikon päästä lavalla tullaan näkemään säkenöivä ryhmämme lavalla ensimmäistä kertaa tänä vuonna! Ja ehkäpä meillä on silloin päällämme jotakin näistä ;)

Suosittelemme ehdottomasti vilkaisemaan HerSecret:in upeaa valikoimaa vaatteista. Sieltä löytyy arkeen ja juhlaan asuja, asusteita, kenkiä. Ja varmasti löytyy vaatteita joissa ei ihan heti joku kulje samanlaisissa vastaan! Ja sehän on meillekin pääasia ;)

Emilia viemässä lopunkin hapen tilasta suihkuttamalla lisää hiuslakkaa ;)

Elenan vihreää kuvausmeikkiä ja laineraudalla tehdyt kuvaushiukset.

Itse kuvaukset tapahtuivat yksityisessä parkkihallissa, karun betoniympäristön, valojen ja värikkäiden tanssijoiden sopiessa loistavasti yhteen. Näissä kuvauksissa ei nähty korkokenkiä tai lyhyitä mekkoja vaan haettiin street-henkisyyttä ja värikästä Afrodisiac-meininkiä! Kuvista myös paistaa selkeämmin esille tällä kertaa hauskuus ja raikas nuorekas meininki! Tytöt pääsivätkin pelleilemään kuvauksissa, ikäänkuin he joskus olisivat muka vakaviakin ;)

Samalla tytöt postasivat facebook-sivuillemme myös kuvaa paikan päältä. Kuinka monta Afrodisiac-tyttöä tarvitaan laittamaan kuva sivuillemme ;) Lamppuja ei sentään tarvittu vaihtaa!

Lisäksi kuvausten aikana dokumentoitiin materiaalia kevään ensimmäiseen Afrodisiac-TV:n jaksoon! Olethan nähnyt jo viime vuoden Afrodisiac-TV jakson?

Emilia poseeraa yksityiskuvissa. Kuvia tulee näkyville facebook-sivuillemme yksi kerrallaan pikkuhiljaa ;) Emilian upeat garter-legginsit ovat HerSecret:n valikoimista!

Myös Idan ihanat Amerikanlippu-legginsit löytyvät HerSecret:sistä!

Elenalla on päällään ihanat Koucla armykuosiset farkut HerSecret:istä!

Varsinaiset promot julkaistaan myöhemmin ;) Maanantaina on vuorossa Hennyn ja Arin kuvaukset. Kiireinen viikko pitää sisällään kuvausten lisäksi useat treenit ja palavereja sekä Hair and Beauty-kenraalit ennen lauantain keikkapäivää. Samana päivänä esiinnymme ja promoamme ensin Hair and Beauty-messuilla jonka jälkeen vuorossa on illalla ensimmäinen yhteiskeikkamme Sanan kanssa jossa olemme keikkasetin huipennuksena! Erittäin hieno viikko tulossa. Tervetuloa katsomaan!




1 kommentti:

  1. IHANIA VAATTEITA! onko teiltä tulossa esimerkiks alenuskoodia heersecretille?? :)

    VastaaPoista