lauantai 15. maaliskuuta 2014

14.3.2014/ Hair & Beauty 2014 Helsinki!

 Maaliskuun ensimmäinen keikkamme oli Helsingin Hair & Beauty-tapahtuma Finlandia-talolla. Ja mikä upea tapahtuma se olikaan! Tarkoitus oli aloittaa show:n kautta yhteistyömme Jennica Beautyn kanssa joka on vastuussa Revlon Professional:n ja Orofluido:n maahantuonnista. Kerroimme aikaisemmin ihanista Orofluidon hoitotuotteista jotka olivat meillä testauksessa. Show:mme oli osana Jennica Beautyn ja hiuspidennysbrändin BPHair:n yhteisnäytöstä. BPHair:n huippulaadukkaat silkkisen pehmeät pidennykset ovat olleet Hennyllä käytössä viime elokuusta saakka ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä! Olimmekin siis innoissamme että saamme kunnian esitellä upeita pidennyksiä heidän näytöksessään! Kokonaisuutta oltiin mietitty koko kevät kaiken muun keskellä ja kampaukset piti tehdä niin, että ne näyttäisivät upeita tanssiessa. Tytöille tulisi osalle teippipidennyksiä ja osalle hiusnauhaa esimerkiksi klipsien avulla kiinnitettyinä. Asumme olisivat kultaa ja mustaa Orofluidon tyyliin.

 Olimme jo edeltävänä päivänä Finlandia-talolla kun teippipidennykset "asennettiin" tytöille ja samalla autoimme messupisteen kuntoon laittamisessa. Illan viimeisten tuntien ajan odottelimme omaa kenraaliharjoitusvuoroamme. Istuimme reilut pari tuntia odottelemassa ja katsoimme kun aikataulut paukkuivat yli. Siihen olemme esiintyjinä tottuneetkin, mutta väsyneet ja nälkäiset tanssijat eivät aina ole siitä kaikista kärsivällisimmästä päästä ;) Juuri kun kirjaimellisesti pääsimme lavalle ja tytöt katsoivat paikkoja, minulle ilmoitettiin että aika loppui osaltamme ja emme voisi harjoitella lavalla koska seuraavat tahtovat harjoittelemaan. En voinut uskoa korviani eikä voinut kukaan tytöistäkään! Musiikistakin vastannut DJ Suvi B kohautteli olkapäitään ja sanoi myötätuntoisena että hän voisi aivan hyvin soittaa tuon kappaleemme ettei hänellä ainakaan olisi mitään sitä vastaan. Lopulta saimme kuluttaa aikaa vielä settimme ajan kun kävimme läpi tanssin lavalla. Kaikkihan oli koreografiallisesti valmista, mutta on eri asia tanssia seuraavana päivänä koroilla ilman että on kokeillut lavaa etukäteen. Loppu hyvin, kaikki hyvin. Pahoittelen kaikille joille purkauduin paikan päällä tilanteesta - hyvä ruoka, parempi mieli ja pääsimme kokeilemaan lavaa etukäteen ;)

 Lauantaina saavuimme messuhumuun ja tyttöjen kampaukset ja pidennykset kohennettiin esiintymiskuntoon. Hennyn 45 cm teippipidennykset saivat vielä kaverikseen lähes 90 cm pidennyksen Idan tapaan. Emilialla oli myös 45 cm pidennykset muutamaakin eri sävyä raidoitetun pohjan mukaan. Elenalla oli päässään hieman pidempää klipsipidennystä. Jokaiselle tehtiin erilaiset kampaukset ja niitä vielä testailtiin takahuoneessa jotta kestävät varmasti voimakkaat hairflipit joita esiintymiseemme kuuluisi. Kaikki meni lauantaina putkeen pientä mokaa lukuunottamatta, jonka korjasi ihana crew:mme kuvaaja Hannu joka lähti hakemaan kotiin unohtuneen muistikorttini tilalle kaupungista uutta. Hannu oli mieletön apu koko päivän ja hän varmisti video ja kuvamateriaalin meistä myös silloin kun en itse ehtinyt kameran varteen kulisseissa. Luvassa paljon materiaalia messuilta seuraavan AfrodisiacTV jakson muodossa kun se julkaistaan kuukauden sisällä youtubeen.

 Kaiken viime hetken tohinan aikana ehdimme kuitenkin vielä antaa haastattelun. PINNI-lehden toimittaja tuli vierailemaan ja vastailimme kysymyksiin sekä valaisimme taustojamme. Kuvia otettiin kampauksia tehdessä ja niitä otettaisiin myös lavashow:stamme. Sitten vain odottelemaan toukokuun numeroa!

 Toimittajan "piinapenkissä".

 
Hennyn teipit saivat kaverin 89 cm hiusnauhasta josta tehtiin näyttävä korkea ponnari.

 
Ryhmämme kuvattavana BPHair-kampaajiemme välissä. Tyttökaksikko työsti kaikkien hiukset valvovien silmiemme alla. Mikään tuskin on yhtä ärsyttävää kun kampaajat tutkimassa kun toiset kampaajat tekevät töitä ;)

 Idan kiharoita kohennettiin useaan otteeseen ennen lavalle nousemista. Tyttö ei kuitenkaan jäänyt (onneksi) tukastaan kiinni oven väliin, istunut sen päälle tai muutakaan katastrofaalista ;)

 Backstagella ennen show:ta.

 Sen lisäksi että ryhmämme keräsi huomiota messutapahtuman käytävillä, saimme poseerata kuvissa aivan viime hetkille asti. Olimme matkalla lavalle kun meitä pyydettiin kuviin. Aina on tietysti aikaa kuville ;)

  
Jennica Beautyn ja BPHair:n näytös koostui erilaisista osuuksista jossa olisi mukana meidän tanssiesityksemme, Scandinavian Hunks, hiusnäytös demoineen ja tietenkin DJ Suvi B ja taitava viulisti Elisa Järvelä. Tanssiryhmämme oli tarkoitus yhdistää hieman show:tamme Scandinavian Hunksien kanssa jotka esiintyivät ennen meitä. Saimme kuulla tästä edellisenä päivänä, mutta kundit eivät olleet kenraaliharjoituksissa joten odotimmekin koko päivän miesten saapumista paikalle jotta voimme suunnitella tarkemmin. Hunksit saapuivat paikalle likimain viisi minuuttia ennen lavalle nousua, joten pikavauhtia kävimme läpi mitä Maunolla oli mielessä. Melko tavalla improvisoinniksi mennyt osuus kuitenkin meni kunnialla loppuun, vaikka tytöt eivät tiennetkään etukäteen odottaa Hunks-poikien koskettelua lavalla.

 Elena Hunksien keskellä.

 
 Pojat tekivät tytöille ruumiintarkastusta ;)

 
 Kundit päättivät show:sa tanssien vielä osuuden ympärillämme ennenkuin settimme ensimmäinen kappale Pussycat Dolls:ien "Buttons" lähti soimaan.

 Tyttöjen upeat kullanhohtoiset asut olivat suurimmaksi osaksi yhteistyökumppanimme HerSecret:n valikoimista, kuten Elenan kultaiset legginsit, niittikoristeiset rintsikat ja Emilian paljettikoristeinen yläosa. Pidämme setissämme joillain myöhemmilläkin keikoilla kultaisen teeman. Lisäksi myös tulevilla keikoillamme yleisö pääsee ihailemaan kauniita BPHair-pidennyksiämme!




 Pidemmän settimme aikana nähtiin muutama tutumpi pätkä ja uusia tanssikoreografioita. Tulevien kauppakeskuskeikkojen aikana nähdään vielä lisää uusia tanssinumeroita. Yleisö oli ihana ja mukana hyvin show:ssamme. Yleisön joukossa oli myös paljon ihmisiä kamerat kädessä. Mielellämme otamme vastaan kuvia meistä ;)

 Lavalta tullessaan tytöt heittivät kaverikuva-vaihteen päälle ja kuvia räpsittiin show:n jälkeen ennen vaatteiden vaihtamista "mukavampiin".

 Tytöt oli hiusten lisäksi myös meikattu näyttävästi. Show:n jälkeen Hennyllä oli vielä luomivärit tallella ja suurin osa kultaisista koristekivistä vielä ohimollaan ;)

 Kun esiintyminen oli ohi, tytöt vielä kilistelivät kuoharilla messupisteellämme ennen poistumistamme. Kiitimme vielä upeaa messutiimiämme joka piti hyvää huolta meistä kahden päivän ajan. Kiitos vielä ihana Anne, BPHair ja Jennica Beautyn tiimi!

 Vielä ennen poistumistamme messuilta, kävimme kiertelemässä ja tekemässä löytöjä messutarjouksista. Henny harkitsi ottavansa myös uuden lävistyksen messuilla. Tytöistä Elena käväisi messuilla myös vielä seuraavana iltana paremmalla ajalla.

 Messuilta tarttui mukaan paljon hiuskosmetiikkaa. Four Reasons matkakokoiset kuivashampoot ja lakka ovat loistavia keikkamatkoille ja arkikäyttöön ja vieläpä edullisesti! Emilian mukaan tarttui myös mm. vaalennusjauhetta.

Messupisteeltämme mukaan otimme myös suloiset pikkupullot ihanaa Orofluidon hiusöljyä jota pitää saada lisää vielä myöhemmin! Lisäksi keikkapakkiin hankittiin MIYO-meikkisarjan huulikiilto ja luomiväripaletti. Luomiväreistä riitti pigmenttiä hyvin koko illan (kokeilin messuilla testerillä hieman kämmenselkääni sävyjä ja niissä kohdissa pysyi pigmentti hyvin iltaan saakka!) ja pääsimme kokeilemaan vihreitä sävyjä heti illan keikalle. Myös ihanan räikeää pinkkiä huulikiiltoa laitoimme LeBonkin keikalle, josta tulossa vielä myöhemmin postausta. Elena kävi vielä seuraavana päivänä ostamassa kasan meikkejä lisää, suosittelemme!

Tässä vielä koosteen muodossa videomateriaalia show:stamme! Lisää materiaalia messuilta tosiaan tulossa youtubeen AfrodisiacTV:n seuraavassa jaksossa.


Olitko paikalla? Löysitkö messuilta jotakin kivaa?
Mitä mieltä olit ryhmämme esiintymisestä?


1 kommentti:

  1. haluun nähä lisää tein ja hunksien esityksestä! :)

    VastaaPoista