keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

12.3.2014/ Promokuvaukset osa 2

 Toiset promokuvaukset pidettiin viikon sisällä edellisistä ja tosiaan siis aikataulusyistä Hennyn ja Arin kuvat otettiin erikseen. Tosiaan tässä vaiheessa on jo paljastettava että promokuvat ovat tulevalle kauppakeskuskiertueellemme! Kuvat otettiin erilaisella hengellä ja eri tyylillä kun yleensä. Korot ja glamour jätettiin narikkaan ja värikkäät ja street-henkisemmät asut otettiin esille, kunnioittaen jokaisen omaa tyyliä.

Kauppakeskuskeikoille on tulossa uudistettua settiä jossa on mukana kaikille soveltuvaa tanssimateriaalia, uutta ja vanhaa. Setistä löytyy niin tuttuja rytmejä, uutta K-Pop cover-tanssia että enemmän street-henkisiä elementtejä. Laajemmin tanssityylejä. Kiertue alkaa Turun Hansa:sta ja tarkoitus on käydä läpi aikataulujen puitteissa useita kauppakeskuksia siellä täällä. Vielä on jokusen kauppakeskuksen kanssa neuvottelut kesken, joten olemme varautuneet lisäämään keikkapäiviä mukaan. Keikkakalenteri on kuitenkin täyttynyt vauhdilla muistakin keikoista! Tästä on muodostumassa varsinainen keikkavuosi!


 Tyylilleen uskollisena Hennyllä oli päällään mm. ihana räikeän pinkki neule HerSecret:ltä jossa on edessä paljettikirjailut. Räväkkä liukuväri korkean ponnarin koristeena ja neuleen sävyyn sopivat korvikset ja huulimeikki kruunasivat kokonaisuuden. Jalassaan Hennyllä on uusin H&M löytö: hauskat Parental Advisory-tagatut legginsit.

 Kuvauksissa otettiin tietenkin myös videomateriaalia tulevaan AfrodisiacTV:n jaksoon, jossa on tarkoitus jälleen kurkistaa keikkakevääseemme kulissien taakse! Tulossa viimeistään Huhtikuun puolella uutta jaksoa!


 Pelleilyltä ei vältytä kuvauksissakaan! Varoitusteippi sai samantien uutta käyttöä!


 Asentoja hakiessa tuli myös niitä huteja.


 Muutaman tunnin kuvaukset päättyivät näihin tunnelmiin. Duckface times two.

 Tässä on valmiita promokuvia joita käytetään kauppakeskuskeikkojen mainostukseen. Mm. Turun kauppakeskus Hansa on jo mainostanut meitä näyttävästi sivuillaan ja facebook:ssa!

Oletko tulossa katsomaan meitä jonnekin näistä kauppakeskuksista? Katso tarkemmat tiedot ja kellonajat facebook-tapahtumasivuiltamme ja lisää itsesi mukaan ;)



1 kommentti: