perjantai 24. tammikuuta 2014

24.1.2014/ Hiusideoita!

Kuten varmasti moni tietääkin että meistä suurin osa on tanssin lisäksi myös kampaajia tai ainakin viittä vaille sellaisia. Se tuo mukanaan tietyn tyylillisen elementin tähän joka tuo mielenkiintoa seuraajillemme sekä meille itsellemme. Kaikista hankalinta on tietty aina lähteä visioimaan sitä seuraavaa hiustyyliä. Tyttöjen hiuksissa on nähty vaikka minkälaisia värejä jo ennen tanssiryhmää ja tottakai myös sen aikana. Tässä miettien seuraavaa siirtoa, palataan takaisin mahdollisesti jopa inspiroiviin vanhempiin kuviin meistä ja hiustyyleistämme.

Julia ja Minä aikoinaan kun vielä olimme aikaisemmassa yhteisessä tanssiryhmässä. Kirkkaat värit ovat ikuinen ihana juttu mutta lyhytikäinen juttu.

Henny ja minä Voicen tilaisuudessa muutama vuosi takaperin kun Hennyllä oli hyvin tummat hiukset.

Tulin myös opiskeluaikanani Goldwell:in hiuskilpailussa toiseksi ja Henny oli mallinani. Tässä hänellä lyhyempi epäsymmetrinen erikoisempi leikkaus ja mukana sinisiä ja mustia raitoja. 

Tässä myös studiokuvaa kampauksen toiselta puolelta jossa oli erittäin lyhyt rock-mainen leikkaus ja toinen puoli piteni ja hiuksia oli reilusti kerrostettu. Hennylle sopii hyvin lyhyempikin malli mutta oli työn ja tuskan takana kasvattaa pidemmäksi.

Julialla on usein ollut myös aivan punainen tukka.

Myös Hennyllä on ollut räiskyvän punainen tukka. Tässä hiusmuotinäytökseni mallina Hennyllä oli myös hattaranpunaisia raitoja pehmentämässä vaikutelmaa.

Julia oli myös samaisessa näytöksessä Hennyn kanssa platinanvaalealla tukallaan ja mukana oli tuolloin punaisia shokkiraitoja.

Hennyllä on ollut vaaleista hiuksistaan useita variaatioita. Tässä vaaleita hiuksia koristavat myös raidoitetut pidennykset. Tämä tyyli tuo kivasti syvyyttä vaaleisiin hiuksiin jos pelkkä blondi kyllästyttää.

Itse olen kokeillut näin aikuisiällä kerran blondia ja se oli yhden illan. Se oli suhteellisen vaalea mutta veti kasvot aivan "mataksi" ja vaikutelma oli hyvin valju. Kokonaisuus toimi vain muutamassa kuvassa mutta totesin ikäväkseni ettei kokovaalea sovi minulle vaikka minusta esim. hopeanvaalea onkin huippuhieno ja tummana oleminen kyllästyttää usein.

Tässä ja muutamassa seuraavassa on ainoa versio vaaleasta joka toimii minulle, tumman tyven kanssa. Mutta voitte vain kuvitella mikä työ on tuon lyhyen tyvikasvun värjäämisessä jos haluaa säilyttää tämän vaikutelman ja pitää hiukset semilyhyinä. 

 
Tässä kuvaa Ninnyn hiuksista jotka hänellä oli aivan ryhmämme alussa vuonna 2012. Kokonaisuus oli kruunattu hiuspidennyksillä jotka olivat sävyyn sopivat. Ninnyllä oli itsellään tuolloin sivusiilin uloskasvattaminen menossa...

 ...ja kun Ninny oli moisessa onnistunut kesään 2012 mennessä, Hennyllä oli tumma sivusiili tullessaan ryhmään.


Hennyllä on usein ollut pinkkiä vaaleiden kutriensa koristeina, kuten näissäkin kuvauksissa ennen Hennyn liittymistä ryhmään. Ja toki ennen kuin hiukset muuttuivat vielä punaisten kautta kerran tummemmiksi.

Tässä myös Elenasta kuvaa ryhmän alkuajoilta kun Elenan hiukset tummennettiin ja tässä Elena istuu kampaajatuolissa ja projektina oli 65 cm hiuspidennykset.

Nykyään Elenalla on maltillisemman pituiset hiuspidennykset ja tyttöjen sivusiilit ovat kasvaneet ulos. Näiden kuvien jälkeen hiusmallit ovat muotoutuneet uusiksi monet kerrat ja nytkin tulossa jotakin uutta seuraaviin promokuviin ja uusille keikoille ;)


Tuottaako sinulle omat hiuksesi päänvaivaa? 
Onko seuraavan hiustyylin miettiminen sinulle ongelma?


1 kommentti:

  1. Ihania kuvia!tosiaan inspiroi miuta ainaki! hennylle ainaki sopii selvästi kaikki hiusmallit!

    VastaaPoista