sunnuntai 12. tammikuuta 2014

12.1.2014/ Idan & Emilian Kuvaukset!

 Ida ja Emilia käväisivät vuoden loppupuolella kuvauksissa ja nyt tytöiltä raporttia kuvauksista. Blogimme heräilee lyhyen katkon jälkeen talviunilta ja tulossa useampaa postausta. Watch this space!

 
 Vietimme Emilian kanssa joulukuun ensimmäisen sunnuntaiaamun kuvauksissa kuvaaja Janne Pietiläisen ja meikkaaja Elisan Koivuniemen kanssa. Paikkana oli Sipoossa sijaitseva maalaiskartano Ljusbacka, jossa erilaisia kuvauspaikkoja käyttämällä hyväksi saimme monenlaiset kuvat sopimaan teemaan, joka oli ystävyys. Päästäksemme sisään rooleihimme "leikimme orpotyttöjä", joilla ei ollut muuta kuin toisensa.





Kuvauksia varten meille saimme kevyet, luonnolliset meikit. Ensin meikattavaksi astui Emilia, jolloin myös Emilian soolokuvat kuvattiin ensimmäisenä. Kun minutkin saatiin valmiiksi, siirryimme yhteiskuviin. Vaikka koko viikko oli ollut lumeton, juuri ennen kuvauksia oli maahan satanut kerros lunta, mutta emme antaneet sen haitata vaan kuvasimme sekä sisällä että ulkona.


Pidimme tietysti taukoja ja hulluttelimme Emilian kanssa kun kuvaajamme välillä keitti kahvia ja hoiti kameran 

Yhdeksi suosituimmaksi kuvauspaikaksi päätyi ikkuna, sillä siitä hohtava valo toi maagisen tunnelman kuviin. Viimeiseksi saimme purkkiin minun kuvani.

 Lopuksi vielä hyvästelimme Ljusbackan ja sen jälkeen toisemme.




0 kommenttia: