sunnuntai 19. tammikuuta 2014

19.1.2014/ Keikkatauon kuulumisia!

 Ryhmämme on Joulukuusta saakka enemmän tai vähemmän ottanut etäisyyttä tanssiin. Ennen viimeistä keikkaamme Ari ja Henny olivat lomamatkalla josta edellinen postaus kertoi tarkemmin, mutta myös muut ovat ehtineet kaikenlaista.

 Joulukuun alku oli vielä treenausta täynnä ja tytöt treenasivat myös sen ajan kun kaksikko oli Kanarialla. Treenien pariin on palattu myös heti vuoden alusta, jolloin on myös lähdetty jatkamaan koe-esiintymisiä halukkaille ja potentiaalisille hakijoille.

 Ida kuvauksissa meikkaaja Elisa Koivuniemen käsittelyssä.

 Aikaisemmin myös Ida ja Emilia tekivät postauksen kuvausreissustaan.

 Emilia myös ehti ennen Joulua valmistua Parturi-Kampaajaksi. Upea mekko on tilattu HerSecret.fi:stä.

 Ryhmämme myös esiintyi hiusmuotinäytöksessä nelihenkisenä. Kahden esityksen aikana nähtiin myös uusia koreografia-pätkiä joita koko komeudessaan nähdään lisää tämän vuoden keikoilla. Hauskoja juttuja on tulossa, pian julkistamme kevään keikkakalenterin!

 Ida oli hiusmuotinäytöksessä myös mallina. Idan stailaus, hiukset ja meikki olivat Elenan käsialaa, joka on siis viittä vaille Kampaaja. Idalle sopii huurteinen tyyli!

 Tässä vielä kuvaa Idan kampauksesta.

 Ja tässä Ida lavalla, niin sanotusti "In Action". Valkoinen korsetti on myös HerSecret:istä.

 
 Tässä vielä Elena ja Ida lavalla näytöksen jälkipuolella.

 Tässä kaksikko takahuoneessa kirjaimellisesti minuutteja ennen esitystä. Idan kampaus piti saada auki jotta jälkimmäisessä esiintymisessä myös Ida voi osallistua tanssiin.

 Ensimmäisessä esityksessä kun lavalle nousivat vain tämä kolmikko.

 
Tässä vielä kuvaa Idan upeasta lookista sinisten liukuvärjättyjen latvojen kanssa. Idan hiukset ovat kasvatuksen tulosta, eivät pidennykset kuten monen muun ryhmämme tytön.

 Ennen vuoden vaihdetta ryhmä vietti vielä iltaa ja kuvasivat AfrodisiacTV:n materiaalia.

 Ninny pitkästä aikaa mukana ryhmämme toiminnassa. Toki tällä välillä meistä jokainen on nähnyt Ninnyä siellä täällä esim. shoppailun tai kahvittelun merkeissä.

 Lisäksi Ida ja Elena juhlivat Idan synttäreitä. Keeping it classy!

 Elena ja Emilia ehtivät myös käydä katsomassa Musta Barbaarin keikalla ja molemmat kävivät yhteiskuvissa miehen kanssa. Emilia ei vain halunnut omaansa esille, pelkuri ;)

 Henny ehti myös avata salikauden ja onkin vuoden alun käynyt ahkerasti salilla kuntoilemassa ellei tanssitreeneihin ole päässyt.


Tulevaan AfrodisiacTV:n jaksoon tietysti tulossa videomuodossa lisää tekemisiämme. Näitkö jo vuoden alussa julkaistun tunnin pituisen jakson viime vuoden keikoiltamme?

Lisäksi tänään rakas Emiliamme täyttää 19 ja haluammekin onnitella myös blogimme kautta! Samainen promokuva Emiliasta komeilee upeasti myös yhteistyökumppanimme Delightful Hair-pidennysfirman nettisivuilla ;)




1 kommentti: