perjantai 7. kesäkuuta 2013

6.6.2013 Kesäkuulumisia & Asupostausta!

 Ryhmämme on pitänyt pienimuotoista lomaa treeneistä ennen ensi viikkoa ja tänään oli myös kesäinen lomapäivä, vaikka hoitelimmekin tanssiinkin liittyviä asioita Ninnyn kanssa. Aurinkoinen päivä alkoi jo aamupäivästä ja siinä hiusasioita hoideltuamme kävimme myös kierroksella Helsingin keskustan kaupoissa pitäen silmällä mahdollisia esiintymisasuja. Juoruilun ja suunnittelun ohessa kävimme myös hoitelemassa ryhmäämme liittyviä asioita, sillä Afrodisiac etsii nyt yhteistyökumppaneita. Kaikkea jännittävää kun on tulossa tulevaisuudessa ja neuvotteluita käydään vielä vaikka mistä! Kotkan meripäiviä varten alkavat harjoitukset ensi viikolla, ihan huipputapahtuma on tulossa!

Ninnyn vaaleanpunaiset hiukset ovat muuttuneet pastellisävyiseksi ponitukaksi jossa on sinisen, violetin ja pinkin pastellisävyjä. Koko päivän kaupungissa liikkumisen jälkeen saldona olivat allekirjoittaneella punoittavat olkapäät ja rintakehä. Onneksi! Rusketusta onkin jo kaivattu!

 Hiuskuvat olivat suurin osa tälläisiä. Helsinki ja rannikon tuuli....

Meiltä on kysytty myös yksityiskohtaisia tarkennuksia vaatetukseen, mistä olemme hankkineet mitäkin. Osasta esiintymisvaatteista on vaikeampaa sanoa tarkennuksia, sillä osa vaatteista eivät ole suomesta. Tässä voisinkin sanoa menneistä esiintymisistä kahdesta asusta tarkennuksia sillä Kalliossa meillä oli enemmän katutyyliä edustava pukeutuminen ilman isoja erikoisuuksia. Ninnyn "Kallio Kukkii" asu: toppi/bralet: Seppälä, farkkutakki: kaapin aarteista, shortsit: Seppälä ja verkkosukkahousut: Cybershop.

Hennyn asu: Toppi: Modtex, hapsushortsit: H&M. Lisäksi nuo kenkä-koristeet nilkoissa ovat itse asiassa Norjasta. 


Muistakaa myös lähettää meille vielä kysymyksiä, teemme pian postauksen jossa vastaamme lähetettyihin kysymyksiinne. Niitä on jo tullut, mutta lisää voi aina lähettää. :)



1 kommentti:

  1. mistäpäin tilaatte vaatteita ulkomailta? varsinkin osa näistä hienoimmista tytsyjen mekoista ja korsettiasuista, mistä ne on saatu??

    VastaaPoista