torstai 20. kesäkuuta 2013

20.6.2013 Kysymyksiä & Vastauksia


Kuten aikaisemmin sanoimme, teemme vastauspostauksen jossa vastaamme teidän kysymyksiinne. Ryhmämme viettää nyt Juhannusta loppuviikon treenattuamme ennen sitä vielä tulevaa varten. Uusia koreografioita on tulossa paljon ja jotakin vanhempaakin herätetään eloon. Lisäksi luvassa on osioita jossa emme ole kaikki samaan aikaan lavalla, myös tytöt esiintyvät oman naisellisen medleynsä voimin. Myös esiintymisasuihin panostetaan rohkeammin kuin koskaan aikaisemmin ja nyt odotellaankin että ne saapuvat meille. ;) Kotkan Meripäiville siis kannattaa ehdottomasti tulla katsomaan ;)

Nyt niiden kysymysten pariin!

"Kutsutaanko teit keikoille esim kutsuttiinko teit glooriaan?"
 Riippuu keikasta, osaan hakeudumme itse ja osaan keikoista meidät kutsutaan. Tuonne Glorian tilaisuuteen meidät kutsuttiin esiintymään jo ennenkuin tilaisuuden päivämäärä oli päätetty.

"Maksetaanko teille keikoista?"
 Tähänkin vastataan että riippuu keikasta, tosi moni kyselee tätä! Jokainen tanssiryhmä lähtee liikkeelle ilmaiskeikoista ja niitä tulee matkan varrella olemaan myös myöhemmin. Joistakin maksetaan, joistakin saamme esimerkiksi ruuan ja/tai jotakin muuta sen näkyvyyden lisäksi tapahtumanjärjestäjältä. Riippuu tapahtumanjärjestäjästä, matkasta ja tapahtumasta :)

 "Mistäpäin tilaatte vaatteita ulkomailta? Varsinkin osa näistä hienoimmista tytsyjen mekoista ja korsettiasuista, mistä ne on saatu??"
 Ympäri maailman! Toki suurin osa vaatteistamme on ihan suomesta, mutta ne jotka tilaamme muualta ovatkin mistä sattuu. Esimerkiksi Elena osti vaatteita ollessaan Espanjassa, ostin juuri farkut Saksasta ja olemme tilanneet vaatteita myös mm. Iso-Britanniasta ja Aasiasta. Lisäksi Elenan osa vaatteista on Venäjältä ja Ninnyn puolestaan Vietnamista. Tuleviakin esiintymisiä varten olemme tilanneet muualta asuja.

"Ihanat hiukset, mistä tilaatte noi hiukset yleensä?"
 Pian teemme postauksen ihan merkkikohtaisesti ja tarkemmin, suunnitelmissa on myös tutoriaali hiustenpidennyksestä. Olemme kokeillee eri pidennysbrändejä ja kampaajana minulla on kokemusta monesta eri merkistä. Meillä on tässä työn alla tuleva kampanja josta lukijamme saisivat alennuksella tilata hiuspidennystä ;) Joten palaamme tähän hiuspidennysasiaan ihan pian!


Vastailemme tottakai vastaisuudessakin kysymyksiin, mutta tässä varmastikin ne tärkeimmät!
Kommentteja?

1 kommentti:

  1. KIITOS vastauksista ! ..nyt jään odottelee hiuspostausta -SailaaS

    VastaaPoista