torstai 30. toukokuuta 2013

30.5.2013 Glorian keikalla!

 
Toukokuun seuraava etappi oli Helsingin kulttuurikeskus Glorialla yksityistilaisuus jossa esiintyi lisäksemme tanssiduo ja suomalainen rap-tähti Juno. Keikka oli illalla ja saavuimmekin alkuillasta hyvissä ajoin paikalle valmistautumaan. Meitä odotti paikalla iso pukuhuone (olimme viime kerralla KDC:ssä usean ryhmän kanssa pienemmässä pukuhuoneessa) ja meille oli valmiina virvoikkeita. Tapahtuman oli määrä alkaa seitsemältä illalla ja esiintymisiemme olla puoli yhdeksän ja toisen puoli kymmenen aikaan. Vaihdoimme vaatteita, laitoimme hiuksia ja tytöt meikattiin show:n vaatimalla tavalla. Edellisenä iltana Hennyn pidennyksiin oli värjätty pinkki liukuväri. Josta sitten kiistelimme seuraavaan päivään, että onko väri pinkki, purppuranpunainen vai violetti. Tapasimme nopeasti toisen tanssiryhmän joka esiintyi tapahtumassa, he vaikuttivat mukavilta tytöiltä mutta myöskin nuoremmilta kuin me. Pääasiassa vietimme aikaa kuudestaan, mukanamme oli yhdeksi hovikuvaajaksemme muodostunut Ninnyn poikaystävä.

  
 Kuten yleensäkin, aika kului kuin siivillä ja onneksi olimme käyneet piipahtamassa pikaruokalassa ennen valmistautumista jotta allekirjoittanut ei kuupahtanut kesken illan. Osa tytöistä oli valmiita jo ennen toisia ja pääsivät nauttimaan tilaisuuden ruokatarjoiluista. Meille annettiin artistien kulkukortit jotka piti pitää kaulalla esim. jos kävi ulkona ja tuli takaisin. Tämän sai kokea Henny, joka oli unohtanut kulkukorttinsa pukuhuoneeseemme ja ei meinannut päästä enää sisään. Epäonni kohtasi päivää muutoinkin, sillä Ninnyllä, Elenalla ja Hennyllä oli kaikilla jokin revähdys tai muu rasitevamma ja Emilia pääsi töistä saapumaan paikan päälle viimeisenä, reilun tunnin myöhemmin kuin me muut. Lisäksi otimme tilaisuutta varten mukaan liudan uusia kappaleita/koreografioita joita testaisimme tapahtuman lavalla. Toisessa esiintymisessämme esiintyisimme neljän tanssijan voimin ja viimeisimmässä sitten koko viisikon voimin.

 Kenraaliharjoitusten jälkeen olimme hiukan epäuskoisia tulevan esiintymisen suhteen, valot eivät pelittäneet vielä niinkuin niiden olisi pitänyt tukea esiintymistä ja lavalla oli muutenkin viime hetken sähläystä sillä lava oli myös pienempi kuin mitä olimme alunperin kuvitelleet, sillä lavan keskelle oli tuotu DJ-koppi. Se rajoitti liikkumistamme ja viidelle hengelle lavalla oli todella vähän tilaa. Kävin teknikoiden kanssa tarkentamassa valotilanteen ja yritimme varautua pienempään tilaan ennen ensimmäistä esiintymistämme. Elenan lihaskivut jalassa hellittivät mutta Hennyn niskasäryt pahenivat. Niitä yritettiin lievittää Elenan niskahieronnalla.

Ensimmäiseksi esiintyi tanssiduo, jolle lavan tilavuus riitti vallan mainiosti ja tytöt esittivät Hip-hop painotteisen hittimedleyn. Kävimme nopeasti katsastamassa jo harjoituksissa esityksen. Sitten koitti oman esiintymisemme vuoro. Esitimme melkolailla saman koreografian neljällä tanssijalla kuin esitimme ilman Elenaa keravalla aikaisemmin keväällä. Elena seurasi itse parvelta esiintymistä ja fiilisteli mukana. Olimme harjoitelleet Elenan kanssa koreografiaa jo aikaisemmin, mutta päätimme viime hetkellä ottaa varmemman vaihtoehdon ja esiintyi neljän tanssijan voimin, jottei lavalla tulisi suurempia virheitä. Neljän hengen esiintyminenkin tuotti ajoittain vaikeuksia, sillä tilavuus lavan takaa eteen oli rajallinen ja jonoon mentäessä rajallisuuden huomasi hyvin. Siitä huolimatta esiintyminen meni ihan hyvin ja pääsimme valmistautumaan seuraavaan esiintymiseemme.

 
 Seuraavaksi esiinnyimme viiden tanssijan voimin. Esitimme lähes saman koreografian maskeineen kuin tulevassa "Maailma Kylässä"-festarilla tulisimme esittämään. Otimme vielä mukaan PSY:n "Gentleman" hitin koreografiapätkän ja muutaman harjoituskerran jälkeen vedimme sen lavalla. Tilan puutteesta ja niskakivuista huolimatta saimme aikaan ihan hyvän show:n. Myös uudet koreografiaosuudet toimivat ihan hyvin, ainoastaan "Gentleman" osion päätimme jättää pois ennen sunnuntaista "Maailma Kylässä"-vetoa, sillä se ei tuonut tunnelmaan juuri mitään enempää ja koreografiallisesti se ei näyttänyt niin hienolta kuin se olisi voinut. Hennyn niskakipujen lisäksi esiintymistä haittasi ulkomailta tilattu paljettinen yläosa jonka olkain irtosi esiintymisen aikana ja paljasti jossakin välissä (onneksi vain) mustat rintaliivit. Videolta jälkikäteen tilannetta ei huomaa, ainoastaan jossakin kohdissa huomaa että yläosan pitäminen päällä tuotti hieman lisävaivaa ja muutaman kerran lavalla katse kääntyi alaspäin varmistamaan onko asu enää päällä. Mutta samanlaisia sattumuksia tapahtuu muillekin esiintyjille. Pääasia että asia hoidettiin ammattimaisemmin, eikä esiintymisasua käpälöity lavalla useaan otteeseen niinkuin joskus aikaisemman tanssiryhmän kanssa kävi kilpailutilanteessa, josta saimmekin sitten palautteessa noottia. Hennyn niskan tila paheni esiintymisen aikana ja pää ei enää pyörinyt yhtä letkeästi ja lähinnä meitä huoletti tuleva sunnuntainen esiintyminen johon olisi enää muutamia päiviä ja silloin kaiken pitäisi mennä täydellisesti.

 Kaikesta huolimatta tilaisuus jäi hyvin mieleen ja saimme paljon kiitosta tapahtuman järjestäjiltä. Elena ja Emilia jäivät vielä paikan päälle katsomaan Junon esiintymistä, kun me muut lähdimme esiintymisemme jälkeen kotia kohti odottamaan "Maailma Kylässä"-esiintymistämme.
 
Ninny, Ninnyn kulta ja kultainen esiintymismaski.


Onko sinulla jotain kysymyksiä meille? Teemme myöhemmin postauksen jossa vastaamme lukijoiden kysymyksiin. :)

2 kommenttia:

  1. upeen näkösii te ootte.. kateellisena katon !!! -- SailaaS--

    VastaaPoista
  2. mul on yks kyssäri mihi voi vastaa, kutsutaanko teit keikoille esim kutsuttiinko teit tänne glooriaan?

    VastaaPoista