keskiviikko 29. toukokuuta 2013

29.5.2013 Kallio Kukkii!

 Toukokuun huippukiireinen keikkarupeama on ohi ja nyt voimme palata takaisin niiden tunnelmiin. "Kallio Kukkii"-tapahtuma on Helsingin jokavuotinen jo legendaariseksi muodostunut festivaali, joten oli hienoa tulla kutsutuksi esiintymään. Aftershock ryhmän duo Lotta ja Ella ehdottivat muutamia viikkoja ennen tapahtumaa, että pystyisimmekö tulla heidän kanssaan tekemään jonkinlaisen yhteisesiintymisen. Kiireisestä treeniaikataulusta huolimatta lähdimme mukaan ja vedimme kaksi settiä K-pop aiheista tanssia, samoin kun AfterShock-duo.

 Tapasimme kaksikon kuukausia sitten KDC-kisoissa Gloriassa, jolloin me jaoimme pukuhuoneen silloisen kolmihenkisen tanssiryhmän kanssa. Tulimme hyvin juttuun ja molemmat ryhmät tykkäsivät toistensa meiningistä. Pidimme itse ennen ryhmään tutustumistamme heitä kilpailun parhaimmistona. Ei siis tarvinnut kauaa miettiä lähtisimmekö heidän kanssaan yhteisesiintymiseen. Alunperin suunnitelmissa olisi ollut isompi setti jossa olisi mukana ollut myös yhteinen koreografia, mutta viime hetken aikataulutus ongelmien takia jätimme suosiolla tekemättä mitään ennalta harjoittelematonta. Ennen sunnuntaista esiintymistä, kokoonnuimme kaikki yhteen edellisenä iltana katsomaan läpi mitä ja missä järjestyksessä esittäisimme.

 Varsinainen esiintymispäivä alkoi jo aamulla kun kaikki saavuimme valmistautumaan, hiusten ja meikkausten osalta yksitellen. Päätimme olla persoonallisen ja sähäkän näköisiä kuten yleensä, mutta hieman enemmän puistotapahtumaan soveltuvalla tavalla yhdistellen katutyylejä. Meikin ja hiusten kanssa saa helposti tälläisen tyttölauman kanssa kulumaan tuntikausia, mutta pääsimme lähtemään ajoissa kohti Helsinkiä. Yleensähän tapaamme olla myöhässä lähes kaikkialta minne olemme matkalla vaikka kaikki on suunniteltu hyvin etukäteen. Junassa tuttuun tyyliin olimme taas varmasti ruuhkajunan meluisin porukka. Kallion keikkaa uhkasi alunperin sateinen sää, mutta lähtiessämme matkaan kohti esiintymispaikkaa aurinko paahtoi. Bussimatka pasilasta olikin varsinaista tuskaa ja varsinkin paluumatka jolloin ainakin minä valuin hikeä kun pieni sika!


Paikalle saavuttaessa huomasimme pienen kömmähdyksen. Esiintymistämme edelsi varsinainen nimisotku, kun alunperin AfterShock-ryhmän nimi oli ainoa joka luki ohjelmassa mutta paikalle tullessa meidän ryhmämme nimi olikin ainoa joka luki listassa. Pääsimme esiintymispaikalle joka oli mielenkiintoinen käänne. Kuvittelimme että esiintymispaikka olisi kirjaimellisesti se "kivitetty aukio puiston keskellä" joka meille oli kerrottu, mutta kyseessä oli siis puisto joka ensinnäkin oli autoteiden välissä keskellä "kaupunkia" ja aukio olikin isompi kivilaatotettu katualue. Eli oikeastaan tanssimme kadulla kaiken keskellä. Kaikesta huolimatta tämä mielenkiintoinen konsepti toimi ihan mainiosti. Ihmiset seurasivat joka suunnasta puiston ja kadun varrelta ja parvekkeiltakin oli hyvät näkymät. Sähköttömän tapahtuman ainoa ikävä puoli oli paristokäyttöinen boombox, jonka kautta musiikkimme tuli. Olemme tottuneet isompaan äänentoistoon ja tottakai se hieman voi viedä fiilistä kun basso ei jylisekkään korvissa samalla tavalla. Ja katukivetys oli tanssillisesti haastava alusta, mutta selvisimme siitä. Jokatapauksessa kaikilla meillä oli hyvä fiilis ja olimme suhteellisen tyytyväisiä molempiin esityksiimme.

 
 Ennen meitä esiintyi mm. napatanssiryhmä joten varmasti erotuimme esiintyjien joukosta Etelä-korealaisella menevällä pop-musiikilla ja persoonallisella olemuksellamme. Aikataulun mukaan esiintymisemme olisi ollut neljän jälkeen, mutta järjestäjä siirsi esiintymistämme aikaisemmaksi. Esiinnyimme vuorotellen AfterShock-ryhmän kanssa joten kaikki sujui sutjakkaasti ja olimme lopettaneet jo ennen neljää. Sillä hetkellä aikaistaminen ei tuntunut huonolta idealta mutta jälkikäteen kuulimme kuinka ihmiset jotka olivat tulossa katsomaan meitä, saapuivat liian myöhään paikalle. Siitä huolimatta esityksen näkivät monet muut ja seuraavana päivänä treeneistä tullessamme, meitä vastaan käveli mies joka huusi "Te tanssitte hyvin!". Hämmentävää mutta hauskaa. Varmasti tapahtumassa meidät on nähnyt sellaisiakin ihmisiä jotka eivät meitä muuten olisi koskaan nähneet. Toivottavasti meistä jäi hyvä vaikutelma.

Ensimmäisessä vedossamme soi "Electric Shock" jota emme olleet esittäneet yhdessä seitsemään kuukauteen, muutamaa treeneissä vetoa lukuunottamatta. Siitä huolimatta esitys meni hyvin, pienistä unohduksista huolimatta. 

 
 Esitimme tapahtumassa myös kokoelman muita K-pop kappaleita joita emme olleet esittäneet missään aikasemmin. Näitä kappaleita olimme alunperin treenanneet "Maailma Kylässä"-festivaaleja varten, mutta pääsimme kokeilemaan niitä livenä jo edeltävänä sunnuntaina Kalliossa.

 Ninnyllä oli vaihteeksi uutta sävyä hiuksissa, platinanvaaleissa hiuksissa oli sinisiä liukuväri-yksityiskohtia. Muutenkin pukeuduimme rohkean tyylimme mukaisesti.

 Kaksi sinitukkaista.

Elena kokeilemassa Hennyn treenattuja pakaralihaksia.

Kaiken kaikkiaan hieno päivä ja ihanat "AfterShock" tytöt kanssamme myös kuvissa!

0 kommenttia: