sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

28.4.2013 Jälleen uusi esiintyminen tulossa!

  Huhtikuu on liitänyt siivillä ja tuntuu että vasta Elena tuli takaisin viikko sitten, mutta siitä onkin jo useampi viikko vierähtänyt! Ryhmämme on harjoitellut tulevia Toukokuun keikkoja varten tiiviisti, sillä luvassa on useamman kappaleen pituinen esitys. Ensimmäinen esiintyminen on gaala-tilaisuus kulttuurikeskus Gloriassa jonka lava on meille tuttu K-pop kisoista viime lokakuulta joten hyvät puitteet on meille annettu. Illan aikana esiinnymme kahdesti ja viimeisimpien tietojen mukaan tapahtumassa esiintyy mm. Juno. "Maailma Kylässä" tapahtuman jälkeen on vielä Hyvinkäällä yksi esiintyminen viimeisellä Toukokuun viikolla ja nyt selvisi yksi vielä lisää ennen kaikkia näitä kolmea. 

Ryhmämme esiintyy "AfterShock" tanssiryhmän (ent. Candy School joka kilpaili myös K-Pop kisoissa) sub-unit ShockZ-ryhmän kanssa 19.5 sunnuntaina Helsingin "Kallio Kukkii"-festivaaleilla. Helsingin vanhin kaupunkifestivaali pitää sisällään kymmenen päivän sisällä yli 100 yksittäistä tapahtumaa ja kymmenia tuhansia kävijöitä. Esiintymispaikka on Harjun nuorisotalon tienoilla Dallapènpuistossa. Esiinnymme molemmat 16.00-16.45 välisenä aikana yhdessä, erikseen ja eri yhdistelmissä. Ilmainen kevät-tapahtuma on eko-henkeen sähkötön, eli ekologisesti tanssimme musiikin soidessa paristokäyttöisestä soittimesta. Siitä tulee varmasti uusi ja mielenkiintoinen kokemus!

 "Maailma Kylässä"-festivaalin hienolla Teatris-lavalla esiinnymme sitten sitä seuraavana sunnuntaina. Sitä varten kävimme jo hieman rekvisiittaa ostamassa ja luvassa on näyttävä visuaalinen esitys. Ryhmämme panostaa ulkoasun lisäksi myös tanssi-puoleen, sillä kuten sanottua, esitämme noin kymmenisen kappaleen hittimedleyn kunnioittaen Aasia-teemaa ja tanssien suurimmaksi osaksi K-popin tahdissa uusien ja vanhempien hittien muodossa. Mukana on toki myös länsimaalaista musiikkia ja varmasti kaikille jotakin, mutta tätä esiintymistä varten olemme opetelleet liudan cover-muodossa esitettäviä koreografioita. Mukana on siis kaikki uusia koreografioita (ei aikaisemmin esitettyjä koreografioita), sekä cover-tanssia että meidän omaa koreografioita. Sitä ennen on vielä paljon tekemistä ja siitä tulee lisää pian blogissamme. Myös AfrodisiacTV on tekeillä ja uutta jaksoa tulossa piakkoin.

"Maailma Kylässä" tapahtumassa esiintyy mm. Diandra, PMMP, Ismo Alanko sekä paljon muuta. Ryhmästämme on tehty muiden esiintyjien tavoin oma esittelysivu jonka voi katsastaa allaolevasta linkistä.


Kuka on tulossa katsomaan meitä?

0 kommenttia: