keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

10.4.2013 Elenan paluu & palaveerausta

 Tänään koitti se päivä kun ryhmämme pitkästä aikaa oli koolla kokonaan. Esiinnyimme jo kerran viime kuussa ilman Elenaa, mutta nyt pääsisimme treenaamaan viidestään. Sovitusti kaikki kerääntyivät yhteen koulusta ja työpaikalta pitämään palaveria. Sitä aina unohtaa millainen meluisa ja riehakas porukka me ollaan oikeesti viidestään. Kuinka ruokapaikankin päättäminen on vaikeaa kun kävellään edestakasin kun osa muuttaakin mieltään! Mutta oli virkistävää nähdä kerrankin treenien ulkopuolella kunnolla, nauraa pikaruokalassa kovaa ja jatkaa sitä nauramista vielä kahvin äärellä. Lisää tästäkin videomateriaalin muodossa seuraavassa AfrodisiacTV:n jaksossa joka julkaistaan myöhemmin tässä kuussa.

 Elenalle varmasti n. 90% asioista oli uusia, sillä kaikki kevään ja kesän tapahtumien yksityiskohdat varmistuivat vasta kun hän oli poissa ja Elenalla oli rajalliset mahdollisuudet netin käyttöön tänä aikana. Vielä on toki varmistumatta muutamia tapahtumia kesältä/syksyltä, mutta jo nyt on hienoja juttuja edessä. Kotkan meripäivät, jossa siis esiinnymme päivän ilmaiskonsertissa isolla Meripäiväareenalla on isompi keikka meille. Meillä on pidempi esiintymisaika ja sitä varten siis tehdään monta useamman biisin erilaista kokonaisuutta. Täyspitkän keikan aikana teemme varmasti sellaisia asioita joita meiltä ei ole vielä nähty ja uusia koreografioita harjoitellaan jo nyt. Vähättelemättä Helsingin kaisaniemen "Maailma Kylässä" festaria joka on jo ensi kuun lopulla ja sekin on iso tapahtuma. Meillä on silloin viikon aikana kolme eri tyyppistä esiintymistä. Kaisaniemen kuulu festari on kesän aloittava monikulttuurillinen suuri tapahtuma jonka tämän vuoden teemana on sopivasti kaakkois- ja itä-aasia. Tähän liittyen siis tanssimme valtaosaksi K-Pop kappaleiden tahdissa edustaen Etelä-Koreaa. Pitkästä aikaa luvassa täysin uusia biisejä joihin emme ole ennen tanssineet. Sekä Helsingin toukokuinen keikka että meripäivät heinäkuussa ovat ilmaistapahtumia joten niitä saa tulla katsomaan. ;)

Kaikki meistä odottavat hulluna kaikkia näitä siistejä esiintymisiä. Treeniä on paljon tiedossa ja toivottavasti tämä meininki jatkuu ja saisimme kokoajan hienompia juttuja eteemme!

 Kuvissa myös Ninnyn, Hennyn ja minun uudet hiustyylit näin kevään kunniaksi. 
Mitä mieltä olette?


0 kommenttia: