maanantai 1. huhtikuuta 2013

1.4.2013 Afrodisiac suosittelee...

Afrodisiac-ryhmämme treenaa tällä hetkellä tulevia tapahtumia varten ja tulossa on AfrodisiacTV:n seuraava jaksoa. Sitä odotellessa ryhmämme päätti suositella jotakin hyvää biisiä lukijoille jossa samalla näkee ryhmämme monipuolisen ja erilaisen musiikkimaun.
Ninny suosittelee... Block B - Nillili Mambo
 Jo viime vuonna julkaistu K-poppibiisi on Ninnyn suositus soittolistoillenne. "Hyvä biisi ja mun tyylinen. Tykkään kovasti sellaisesta musiikista kuin BIGBANG, 2NE1 ja BLOCK B." Toisena hyvänä vaihtoehtona voisi olla esimerkiksi 2NE1 ja heidän uusin promobiisi "Take the World on" jonka takana on jenkkitähti Will.I.Am, jonka tulevalla levyllä K-pop tyttöryhmä vierailee.

Emilia Suosittelee....Christina Aguilera - Dirrty

Tämä biisi julkaistiin jo kymmenen vuotta sitten, mutta edelleen toimii. Suurena Christina Aguilera-fanina Emmin kappalevalinta ei ollut yllätys. "Se on vähän vanha mutta kuitenkin mun lemppari. Dirtty on hyvä tanssibiisi ja muutenkin se musiikkivideo on just hyvä." Hieman tuoreempaa Aguileraa Emilia suosittelee myös. Kuulemma Pitbull:n Aguilera-duettoa "Feel the Moment" on tanssittu baarissa paljon.

Elena suosittelee.... Enrique Iglesias - Ring My Bell

Elenan valinta on lattarimiehen rauhallisempi, hieman R&B sävytteinen biisi. "Se on ihana biisi ja Enriquella on ihana ääni. Siihen biisiin menee jotenkin mukaan." Toisena hyvänä biisivaihtoehtona toimii Alicia Keys:n uusin hitti "Girl on Fire".

Ari suosittelee... Girls Aloud - On the Metro

Arin suositus on brittibändi Girls Aloud:n menevä "On the metro". Vaikea valinta oli kaikkien niiden biisien seasta joita juuri nyt on kuuntelussa, mutta tässä varmasti yksi soitetuimmista. "Girls Aloud on loistava ja muualla vielä aliarvostettu bändi ja tämä biisi varmasti iskee moneen. Jos tämä ei jostain syystä iske, ryhmällä on monen tyylisiä biisejä moneen makuun."




0 kommenttia: