maanantai 11. maaliskuuta 2013

11.3.2013 AfrodisiacTV osa 2

Eilen julkaistu AfrodisiacTV:n toinen osa paljastaa hieman mitä ryhmä on ehtinyt reilun kuukauden aikana tehdä. Videolla mennään treeneistä toisiin, hiljattain julkaistujen promokuvien taakse ja sieltä edelleen YLEX radiohaastattelun kulisseihin ja mainoskuvauksiin. Lisäksi videolla esitellään Fatma, joka tulee mukaan tanssiryhmän treeneihin. 

Elenan ollessa vielä kuukauden verran poissa, Fatma on ikäänkuin korvaamassa Elenan ja osallistumassa muutamaan tanssiryhmän projektiin. Ryhmähän mm. treenaa tälläkin hetkellä ensimmäistä esiintymistä varten joka on jo ensi viikolla. Promokuvien kulisseista näytetään ettei todellisuudessa kaikki mennytkään niin sujuvasti kun miltä kuvissa näyttää. 

Kamera liikkuu tiiviisti ryhmän mukana kaikkialle ja materiaalia syntyy erilaisista tapahtumista ja projekteista joissa ryhmä on mukana ja joskus tuntuu että kun kameran jättää päälle, nauhalle tarttuu mukaan jotakin hauskaa tai mielenkiintoista. Episodien tarkoitus on taltioida mahdollisimman paljon matkalla sattuneita juttuja sekä tuoda jokaisen persoonallisuutta paremmin esille. Ryhmästä kun jokainen on kuitenkin aika erilainen ja videon avulla jokainen saa pienen maistiaisen siitä millaisia me todellisuudessa olemme.

Mitä mieltä olitte tästä webisodista?

0 kommenttia: