sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

24.3.2013 Keravalla esiintymässä

Keskiviikkona pidimme hieman taukoa treenien keskeltä ja esiinnyimme Keravalla monikulttuurisessa "Ystävyyttä Yli Rajojen" tapahtumassa. Tapahtumassa oli erilaisia esityksiä ja aktiviteetteja ja varsinainen tapahtuma oli tehty messumaiseen muotoon. Yhdistyksillä oli omia esittelypöytiä ja meiltä kysyttiin myös viime hetkellä tahdommeko esitellä omaa toimintaamme. Iltapäivä ennen tapahtumaa meni hujauksessa ja siinä valmistautuessa kävi jälleen niin että saavuimme viime tingassa paikalle. Jotenkin ollaan aina myöhässä! Ihme oli, että kun Ninnyn ihanat hattaranpunaiset hiukset värjättiin Goldwell:n Elumen-shokkivärillä juuri ennen kun tytöt saapuivat Keravalle valmistautumaan, Ninny ei edes ollut myöhässä! 


Sitten aloimme kokoamaan esittelypöytäämme kiinnittämällä posterikokoisia promokuvia pöytään ja laittamalla esitteet ja kannettavan esille, jossa pyöri non-stoppina promovideomme jonka latasimme myös facebookkiin (jota on katsonut jo yli 800 ihmistä ja se on tähän mennessä katsotuin postauksemme). 

 Esittelypöydämme äärellä kävi paljon eri ikäisiä ihmisiä ja kerroin illan aikana niin suomeksi kuin englanniksi halukkaille toiminnastamme. Esitteistä hävisi illan aikana yli puolet kiinnostuneiden käsiin ja monet tulivat ihmettelemään värikkään ryhmämme pöydän ääreen. Hauskinta oli, kun saavuimme sisään myöhässä täydet tällingit päällä "hieman" arkisempien ihmisten sekaan, paikalliset vaihto-oppilaat olivat kyselleet toisilta ollaanko me julkkiksia ja tulivat meiltäkin kysymään ollaanko oltu telkkarissa. Kävipä ilmi samalla sekin, että viime kesän promokuvammekin oli monelle tuttu jostakin ja hieman keskustelemalla lähemmin selvisi että olivat nähneet meidän lehtijuttumme viime vuoden lopulta Keski-uusimaassa. 

Varsinainen esiintymisemme oli ennen tapahtuman päättymistä auditorion lavalla ja oli hauskaa nähdä kuinka monet meistä aikaisemmin päivällä kiinnostuneet jäivät katsomaan vielä meidän esiintymisemme. Varsinainen esitys hieman jännitti etukäteen, sillä olimme muokanneet kokonaisuutta ennen keskiviikkoa. Teimme tapahtumaa varten erikseen esityksen jossa oli hieman K-Poppia (2NE1 - I Love You) ja jotain vanhempaa (esitimme kappaleen myös Kauneus & Terveysmessuilla), mutta uudistetussa muodossa ja pidemmällä versiolla. Lisäksi mukana oli kaksi uutta koreografiaa kahteen uuteen kappaleeseen joita olimme alunperin työstäneet muuta varten. 

 Esityksemme meni hyvin vaikka muutama pikkuasia jää aina perfektionistia häiritsemään. Siitä huolimatta muutamat kohdat toimivat esiintyessä paremmin kun harjoituksissa. Jatkamme treenausta nyt tulevia esiintymisiä varten ja paljon uutta on luvassa. Seuraavat esiintymiset ovat Toukokuun lopulla, Gloriassa yksityistilaisuus ja Helsingin kaisaniemen puistossa kesän festarit aloittava "Maailma Kylässä" festivaali, jossa esiinnymme Teatris-lavalla. Isoja tapahtumia siis luvassa jo kahden kuukauden kuluttua. Niitä varten on vielä tiukkaa treeniä luvassa ja uudenlaisia aluevaltauksia tanssillisesti. 

 Kun itse on kriittisempi koreografioiden ja esitysten osalta, on silti ihanaa aina kuulla positiivista palautettakin. Esityksemme jälkeen kun lähdimme salista, perässämme tuli ihana venäläisellä korostuksella puhuva nainen joka ylisti meitä maasta taivaisiin ja kuinka kauniita tyttömme ovat ja kuinka innoissaan hän oli esityksestämme ja kertoi olevamme ehdottomasti meidän fanimme. On aina ihanaa tuottaa esityksellä hyvä mieli jollekin tai muutenkin vain herättää tunteita. Parhaimmat palautteet ovat ne, joissa joku on sanonut saaneensa kylmiä väreitä esityksestämme tai juuri tollaiset odottamattomat kommentit joissa joku on häikäistynyt meistä ja ollut täysin mukana. Sitähän varten tätä haluan tehdä. Herättää tunteita muissa ja nauttia itse siitä tunteesta kun pääsee lavalle esiintymään. Useinhan tytöt sanovat juuri esiintymisen jälkeen tahtovansa takaisin lavalle vetämään uusiksi.

Lopuksi tässä vielä esiintyminen youtube:sta.

Olitko paikalla Keravalla?

0 kommenttia: