keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

6.3.2013 Valmistautumista keikkaan




Vielä keikkakalenterin rakentuessa selvemmäksi ja sähköpostien liikkuessa edestakaisin ryhmä keskittyy treenaamaan ensimmäistä esiintymistä varten. Sen verran voidaan kertoa että esitys on yhtä kappaletta lukuunottamatta uutta koreografiaa ja materiaalia. Mutta se yksikin osuus on uudistettu ja nyt enemmän eheän näköinen. Tänään treenien jälkeen kävimme illemmalla itiksessä hieman shoppailemassa kangasta ja vaatteita Hennyn kanssa. Sieltä kyllä bongattiin yksi jos toinenkin esiintymisiin sopiva vaateparsi. Pitänee tulla siis koko ryhmän kanssa myöhemmin jälleen kattavalle shoppailumatkalle ennen seuraavia keikkoja kunhan päätetään tyylisuunnat hieman tarkemmin.

Kaiken keskellä ollaan kuvattu myös uutta materiaalia AfrodisiacTV:n seuraavaan jaksoon. Ja ne huolet siitä, ettei meillä olisi asiaa tai aihetta tai kuvattavaa voinkin sitten unohtaa ihan kokonaan kun on jo nyt kone täynnä materiaalia ja editointi vielä vaiheessa. Mutta ihan pian voi odottaa sitä ilmestyväksi. 

Harmittavaa että Elena on ulkomailla vielä sen kuukauden verran ja hankalaksi menis yrittää treenata Skypen kautta. No, ehkä keskitymme tähän ensimmäiseen esiintymiseen ja katsomme sitten eteenpäin. Kyseessä on pienempi tapahtuma Keravalla kahden viikon päästä, josta on hyvä aloittaa isompia tapahtumia kohti.



0 kommenttia: