torstai 6. joulukuuta 2012

6.12.2012 Tulevaa jännittäen!

 Aloitetaan sanomalla että tämä kuva on vanhempaa matskua keväältä, käytän sitä ainoastaan kuvituskuvana ennen kun saan lisättyä järkeviä treenauskuvia uusista treeneistä. Emiliakin on saapunut suomeen lomalta ja pian aloitetaan viidestään täysipainoiset treenit. Kaikista vaikeintahan on saada aikataulut sovitettua niin että viidestään päästään kaikki treenaamaan, mutta onneksi on saanut löysätä hieman siitä treenirytmistä mitä oli reilut kaksi kuukautta sitten! Mutta treenithän ne on ne kaikista luovimmat hetket ja kaikista siisteintä on saada se itse kehittelemä juttu päästä ulos ja nähdä miltä se näyttää tehtynä.

Juuri tällä viikolla ollaan Hennyn kanssa venytelty ja tanssittu ja kehitelty kaikkea. Yritetty akrobaattisempiakin juttuja ja suunniteltu. Tuleva vuosihan alkaa näyttää jo nyt lupaavalta. Myöhemmin julkaisemme tottakai infoa tulevista tapahtumista ja keikoista mutta meillä on jo nyt selvillä muutama tärppi jo hieman kauempaakin. Tähän asti kun ollaan esiinnytty lähinnä Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla. Aikaisemmista tanssijutuistanihan kaikista kivoimpia oli ne kisamatkat kauemmas! Rankkaa mutta palkitsevaa. Ja niitä reissuja on näköjään tulossa. Ja on yksi toinenkin projekti joka siirtyi Tammikuulle mutta siitäkin kerrotaan lisää myöhemmin! Sitä on jo hieman mietitty päässä ja tätä tulevan vuoden uutta juttuamme, halutaanhan sitä tottakai hieman uudistua ja hioa särmää lisää meihin! 
 Uudistumisesta puheenollen, viime kesänähän saimme lisäystä riveihin kun Henny tuli mukaan nelikkoomme ja esiintyi kanssamme Gloriassakin (josta odotamme vieläkin sitä HD-kuvattua versiota) tummaverikkönä. Tummat alaselkään asti olevat pidennykset ja välillä vuoden aikana lähes mustaksi värjätty tumma tukka on vaihtanut väriä. Henny on jälleen blondina joka näkyy allaolevasta kuvasta tiukasta ponnarikampauksesta huolimatta. Viimeistään vuoden alussa näkyy sitten lisää uudistettua lookkiamme.
 Lisämaininta myös ihanalle Salli-kissalle joka edustaa söpösti kuvassa!

Lisää postauksia treenien lomasta pian!

0 kommenttia: