keskiviikko 26. joulukuuta 2012

26.12.2012 Hiusoperaatio

Tässä muutamien viikkojen sisään Hennyn hiukset ovat kokeneet muutoksen tumman ruskeasta ensin liukuvärjättyihin vaaleisiin latvoihin ja sitten lopulta vaaleaksi pidennysten kera. Pidennykset tilattiin Rapunzel of Sweden:iltä, joiden hiukset voi todeta loistaviksi. Siinä missä jotkut halvemmat pidennykset menettävät kiiltävän ja sileän vaikutelman muutamassa pesussa, Rapunzel pysyy luonnollisesta karheudesta huolimatta hyvällä hoidolla hyvänä pitkään.

Hiuksia tilattiin yhteensä kolmea eri vaalean sävyä jotta tulisi paras tulos vaalennettuihin ja raidoitettuihin hiuksiin. Henny oli aluksi hieman epäröivä niin montaa sävyä kohtaan mutta lopulta jopa itsekin yllätyin kuinka hyvin ne todella istuvat eikä todellakaan pienen kerrostuksen jälkeen näe selkeää rajaa missä omat hiukset menevät. Pidennyksiä tilattiin yksi puntti hiusnauhaa ja kaksi teippipakettia joita myydään nykyään uudistettuina ja kätevinä valmiiksi teipattuina osioina jotka voi hetkessä laittaa kiinni. Vaikka yleensä suositellaan sen 100g verran hiusta, monesti on tullut huomattua että hieman enemmän on yleensä kaikista luonnollisimman näköinen. Hiusnauha ommeltiin lettiriveihin kiinni ja esimerkiksi ylikasvanut sivusiili sai helposti uuden ulkomuodon teippiosioilla ja nyt ne näyttävät molemmilta puolilta hyvältä. Monesti näkee tyttöjä jotka ostavat liian vähän tukkaa tai pistävät pidennykset niin, että joutuvat pitämään hiuksia vain yhdellä puolella joka on mielestäni tylsän ja hieman halvan näköistä.
 Kuvistakin huomaa että vaaleat näyttävät eri valoissa erilaiselta, mutta kyseessä on kolme vaalean sävyä jotka saavat aikaan hieman kullanvaalean, hiekkaisen luonnollisen lookin. Tulevaa vuotta varten tottakai haluamme uudistua hieman ja tässähän on jo Hennyn kohdalla selkeää uudistamista havaittavissa! Nyt kelpaa heiluttaa tukkaa tulevissa treeneissä.




2 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää! :)
    Itse pohdin näin vuodenvaihteessa TAAS otsatukan leikkausta, mutta aina se kasvatus jännittää..

    VastaaPoista
  2. Se on aina jännää, mutta kasvaahan se nopeasti takasin ;)

    VastaaPoista