perjantai 2. marraskuuta 2012

2.11 Toimittajan tentissä!

Hennyn kanssa aloitimme keskiviikko-aamun haastattelulla Keski-Uusimaa lehteen. Toimittajalla oli mukanaan kuvaaja ja poseerasimme kaiken keskellä ulkona ja sisällä ennen varsinaista haastattelua. Olin vielä flunssassa ja muutenkin aamukohmeessa joten sanat eivät tulleet aina oikeassa järjestyksessä ulos ja olimme tyytyväisiä ettei kyseessä ollut videohaastattelu! 

 Toimittaja oli todella kiinnostunut ryhmästämme ja haastatteluun meni varmasti noin tunti kun kertasimme mistä tanssiryhmä lähti liikkeelle, mistä oma innostuksemme lähti, minne olemme matkalla ja mitä kaikkea olemme ryhmänä ehtineet tehdä. Toimittaja oli itsekin yllättynyt mitä kaikkea olemme saaneet aikaan ensimmäisen vuoden aikana ja oli mahtavaa että toimittaja oli aidosti kiinnostunut MEISTÄ eikä vain siitä miten liitymme K-Pop trendiin kuten muutamassa viime jutussa kävi. Tottakai puhe meni tähän K-pop juttuun ja siitäkin reilusti ja yksityiskohtaisesti keskustelimme sillä sehän on suurimmalle osalle vielä vieras käsite. Harmittavaa toki etteivät Elena ja Emilia päässeet paikalle koska olivat koulussa kiinni ja Ninny oli vielä kipeämpi kuin minä. Mutta lehden sivuille pääsimme silti kaikki edustamaan hyvin!

Varsinainen lehtijuttu tuli seuraavana aamuna ulos sekä netissä että lehdessä ja iloksemme huomasimme että minun ja Hennyn kuvat näkyivät suoraan etusivulla ja lehden sisäsivuilla olikin iso juttu meistä ison promokuvamme kera! Lehtijututhan ovat yleensä toimittajien näkemyksiä ja jutuissa voi olla siellä täällä asiavirheitä tai harhaanjohtavia mielipiteitä, mutta tämä juttu oli loistava! Ainoastaan otsikon jälkeinen kohta jossa kerrotaan meidän esiintyneen messulavalla savukoneen ja kirkuvan yleisön keskellä ei pitänyt paikkaansa, sillä tuo tapahtui KDC kilpailuissa Gloriassa! Siellä oli loistava, kannustava yleisö ja lava savukoneineen ja hienoine valoineen. Hauska juttu tuo ja löytyy torstain lehdestä! Afrodisiac alkaa pian taas treenaamaan ja suunnittelemaan tulevia tapahtumia.



0 kommenttia: