maanantai 12. marraskuuta 2012

12.11 Afrodisiac & Tyyli

 Yksi asia on meillä tullut ainakin tavaramerkiksi kuluvan vuoden aikana. Tyylimuutokset. Ei sillä että täysin uudistaisimme tyyliämme ulkoisesti (KDC:ssä teimme toki parhaamme ollaksemme f(x)-ryhmän näköisiä) mutta ulkoinen olemuksemme päivittyy ahkeraan. Ninnylläkin vaihtuu hiustyyli nopeammin kun vuodenajat! Ninnyllä oli ryhmään tullessaan vaaleanruskea raidallinen tukka sivusiilillä. Sen jälkeen ensiesiintymisessämme kirkuvan punainen pitkä tukka, myöhemmin keväällä musta liukuväri violetein ja pinkein latvoin ja kesällä Ninnystä tulikin vähitellen blondi! Koska mietimme joka esiintymisen kerrallaan kokonaisuutena, meillä on ollut jokaisessa oma teemamme/fiilis jonka mukaan olemme tuunanneet vaatteet ja laittaneet itsemme kuntoon. Tässä joitakin lookkeja jotka ovat jääneet siisteinä mieleeni:

Kuten mainittu, Ninnyn tulenpunainen pitkä tukka oli säväyttävä! Sitä varten Ninnyn tukka sävytettiin pidennyksiin sopivaksi ja pidennykset laitettiin teipein ja ompelupidennyksenä. Ennen huhtikuun kisoja Ninnylle leikattiin vielä suora otsatukka joka kruunasi kokonaisuuden. Tuo esiintymisasu on myös yksi lempiasuistani, mielestäni kaikkien asut esiintymisessä olivat aivan mahtavat. Tytöt tuunailivat hyvin asuihinsa yksityiskohtia ja villejä värejä mustan kaveriksi!

 Hennyn KDC-look, tummanruskea pitkä tukka joka tehtiin f(x) Krystal:n tyyliin runsailla mausteilla on mielestäni ollut siisti! Pisimmillään yli 60 cm pitkät, ompelemalla ja osittain teipeillä laitetut pidennykset ja värjäämäni vaalean turkoosi tehosteraita sekä samaan sävyyn sopivat hiuskoristeet tekivät lookista mielenkiintoisen. Hiustimantit on kiinnitetty suoristusraudalla ja koko tukka käytiin läpi suoristusraudalla ja väliin on jätetty krepattuja osioita paksuntamaan ja korostamaan pitkää pehkoa. Lisäksi Henny loihti itselleen kauniin ja näyttävän meikin. Turkoosi silmämeikki on sekoitettu sinisestä ja vihreästä Stargazer:in jauhemaisesta luomiväristä ja varjostettu tummemmilla sävyillä ja kaiken kruunaa tekoripset kaksin kappalein.

 Senaatintorin esiintymistä varten Afrodisiac oli valkoisissa ja tavoitteemme oli olla mahdollisimman näyttäviä, esiintyjien näköisiä ja ylilyöntejä pelkäämättömiä. Elenan "Fashion Fanifest" look oli tehty tupeeraamalla päällisosa hiuksista pallomaiseksi, litistämällä krepatut sivut ja jättämällä pitkä ja näyttävä pehko muuten auki. Kolmisävyiset lisäkkeet on osa kiharrettu, osa krepattu ja osa jätetty suoraksi. Meikki oli mustan, vaalean ja hopeisen yhdistelmää, voimakkaasti varjostettu ja sulkamaisin tekoripsin sekä höyhenin koristeltu. Alla olevassa kuvassa näkyy silmämeikki hieman paremmin.
 Samassa tapahtumassa Emilian meikki tehtiin hieman erilaiseksi. Pitkä tumma tukka oli kiharrettu ja jätetty auki ja tumma silmämeikki oli täynnä glitteriä ja kimallusta sekä koristekiviä. Myös tekoripsissä oli tyvessä nauhamainen glitterosuus. Huulimeikki oli räikeän pinkki ja huuliin myös liimattiin kahdenlaisia koristekiviä kimalteiden sekaan. Mielestäni meikki sopi todella hyvin Emilian kauniisiin kasvoihin. 
 Tässä kuva myös Ninnyn Fashion Fanifest meikistä jossa tummia silmämeikkejä korostivat mustan pinkit tekoripset. Ripset sopivat myös Ninnyn hiuksiin jotka olivat värjätty mustiksi ja liukuvärinä latvoissa violettia ja pinkkiä sekä saman sävyisiä raitoja tehosteena.
Kesällä Suomenlinnassa ottamamme promokuvat ovat myös jääneet mieleen tyyliä ajatellen. Henny joka värjäsi punaisista vaaleiksi tullessaan ryhmän kanssa treenaamaan kesällä oli kuvien ottohetkellä jo vaihtanut tummaksi. Mielestäni yksistään tummat hiukset olisivat olleet hieman tylsät joten lisäsimme kuvia varten hiuksiin kirkkaita punaisia raitoja hiuspidennyksin. Toispuoleinen hiusmalli jossa toinen puoli oli glitterin koristeltu sivusiili sopi loistavasti kuviin tehden rajun mutta tyylikkään lookin Hennylle. Lisäksi Hennyn loihtima tumma kuvausmeikki toi hyvin esille kauniit kasvot. Olin kuvauksiin varsin tyytyväinen ja kaikilla oli hieno ja hieman uudistettu tyyli kuvia varten!
Tässä vielä toinen kuva Hennyn tyylistä kuvauksissa ja tässä näkyy Ninnyn vastavaalennettu ja pidennyksin koristeltu tyyli.
 Kaikissa tapahtumissa meillä on aina ollut takahuoneessa niin hauskaa kun kiirettäkin. Tyylien, hiusten ja meikin hiominen mahdollisimman täydelliseksi vaatii aikaa ja paneutumista. Katsotaan mitä trendikästä keksimme tulevalle vuodelle!



2 kommenttia: