perjantai 8. marraskuuta 2013

8.11.2013 Kohti tulevaa!

Nyt alkaa olla käsillä vuoden viimeiset keikat ennenkuin siirrymme lomailemaan ja keskittymään tulevaan vuoteen. Hurjan nopeasti kaikki on mennyt! On jo tosiaan Marraskuu ja tähän mennessä ehtinyt keskittymään vain keikka kerrallaan hieman eteenpäin. Ensi vuosi tulee olemaan siisti meille kaikille, sillä keikkoja tehdään omien tanssikeikkojen lisäksi myös rap-tähti Sanan kanssa. Sanan keikat ovat siirtyneet eteenpäin samalla kun hänen uuden levynsä valmistuminen on viivästynyt, mikä on hyvin tavallista. Saamme pian kuultavaksi uutta materiaalia ja pääsemme työn touhuun myös tämän asian tiimoilta. Myös omien keikkojemme osalta olemme innoissamme, olemme saaneet jo ensi vuodelle kyselyitä. Silti vielä edessä viimeiset keikat tämän vuoden osalta. Lauantaina esimerkiksi tulossa on yksityistilaisuus Nurmijärvellä jossa esiinnymme jälleen pidemmän setin kanssa ja uutta koreografiaa taas mukana. Tälle keikalle lähdössä on Ari, Elena, Emilia, Henny ja Ida. 

 Olemme treenanneet jo usemman kuukauden ajan 2-5 kertaa viikossa ja se alkaa jo hieman näkyä väsymyksenä kaikissa. Toki siihen vaikuttaa monet muutkin kiireet ja pimeä, mutta silti tytöt ovat täynnä hyvää energiaa ja viemme kaiken kunnialla loppuun asti! Olemme paiskineet töitä kesästä asti sillä keikat ovat olleet jokseenkin peräkkäin ja monista muista tanssiryhmistä poiketen pyrimme ottamaan uutta materiaalia lähes jokaiselle keikalle. Tulevallekin keikalle treenaamme uutta koreografiaa jota kehittelemme vielä myöhemmin eteenpäin. Suunnitelmat myös seuraavia koreografioita varten ovat alkaneet ja tahdommekin kehittyä ja viedä tanssia eteenpäin erilaisiin tyyleihin ja elementteihin. Olemme saaneet paljon positiivista palautetta viimeisimmistä esiintymisistämme ja se on aina siistiä kuulla että kehitystä on tapahtunut. Olemmehan suhteellisen tuore tanssiryhmä, mutta kuitenkin edenneet nopeasti eteenpäin ja takana jo isojakin esiintymisiä. Tämän keikan jälkeen on suunnitelmissa löysätä hieman ja lomailla myös Joulun tuntumassa, vaikka edessä onkin vielä yksi esiintyminen ennen vuoden loppua. Emme kuitenkaan jää pitkäksi aikaa lepäämään, sillä tuleva vuosi tulee olemaan siisti ja haluamme uutta materiaalia peliin! Ja tottakai viedä loppuun aloittamamme koe-esiintymiset.

Elena venyttelemässä!

Lisäksi yhteistyökumppanimme BPHair:n kautta saimme ihanaa rentoutusta myös pidennyksille. Hennyn BP-pidennykset tarvitsivat oikeanlaiset aineet hoitamaan niitä paremmin ja pidentämään niiden kestoa. Orofluido tuotesarjan shampoo, maski sekä hiusöljy ovat olleet nyt käytössä jonkin aikaa ja kokemukset ovat olleet hyvät. Varsinkin täyteläinen maski on tuonut ihanaa pehmeyttä pidennyksiin ja vanilijainen hiusöljy tuntuu tehokkaalta! Nyt kelpaa taas säteillä keikoilla ja heiluttaa tukkaa ;)

Tulossa pian keikkaraporttia lauantain jälkeen ja lisää postauksia!

0 kommenttia: