sunnuntai 10. marraskuuta 2013

10.11.2013 Klaukkalassa keikalla!

 Lauantai-iltana oli vuorossa yksityistilaisuus Nurmijärvellä, Klaukkalassa. Emilia asuu paikkakunnalla joten lähdimme muiden kanssa kohti keikkapaikkaa ensin hieman valmistauduttuamme. Mukaan lähti siis viiden tanssijan remmi ja setissä oli niin vanhempia tuttuja vetoja sekä uusi koreografia. Mukanamme veimme myös rekvisiittahäkin joka kuului osaksi settiä. Ida joka oli taas mukana keikalla oli ensimmäistä kertaa mukana tyttöjen tanssimedleyssä ja Work Bitch-koreografiassa tuomassa omat mausteensa mukaan. Henny sen sijaan oli ensimmäistä kertaa mukana KDC:ssä tutussa "Dr. Feel Good" koreografiassa. Ensin suuntasimme Emilian kotiin ja valmistauduimme siellä ja rentouduimme ennen keikkapaikalle lähtemistä. Itse keikkapaikalle tultaessa viina virtasi ja paikalla oli suuri määrä juhlijoita. Meidät otettiin hyvin vastaan ja eräskin miesjuhlija olisi kovasti tahtonut lavalle mukaan tyttöjen esityksen aikana. Who can blame him ;)

 Tältä show:mme näytti paikan päällä valoineen.

 Esiinnyimme muutamaan otteeseen Lauantai-yönä ja saimme yleisön ajoittain villiintymään ;)

 
 Work Bitches!

 Oli hauska esiintyä välillä loppuillasta ja tilaisuudessa soittanut Dj sai hyvin kaikki bilefiilikseen ja tytötkin pääsivät sheikkailemaan ennen esiintymistä kunnolla. Saimme hyvää palautetta ja olin tyytyväinen vastaanotostamme kaiken kaikkiaan. Lähdimmekin ajamaan keskiyön tienoilla kotia kohti Klaukkalan perukoilta.

Seuraavaksi suuntaammekin treenaamaan uutta ja tänään vielä illalla hieman viihteelle seuraamaan muuan lanseeraustilaisuutta. Mutta siitä lisää seuraavassa postauksessa ;)


0 kommenttia: