maanantai 9. syyskuuta 2013

9.9.2013 Promokuvaukset osa 3

Kolmas promokuvausmatka tehtiin Hennyn kanssa. Aikataulusyistä monet kuvauspäivistä ovat muuttuneet ja vielä muutaman tytön kanssa säädetään kuvauspäiviä mahdollisimman pian tapahtuviksi. Hennyn kanssa myös aloitimme aikaisin aamulla ja valitsimme sään mukaan parhaimman mahdollisen aamun siihen! Syksy on jo täällä ja aamut tuntuvat päivä päivältä kylmemmiltä! Siitä huolimatta nahkatakki lähti pois päältä siinä vaiheessa kun siirryimme asemalle auringonpaisteeseen kun Henny oli laitettu kuvauskuntoon.

Hennyn hiukset oli viime kuvauksista poiketen hieman lyhyemmillä pidennyksillä varustetut ja käännelty laineille seksikkään huolimattomasti. Pidennykset ovat 45 cm BPHair-pidennykset. Kuten kuvista näkee, pidennykset ovat vieläkin kauniit ja kiiltävät. Ne ovat menneet karheammaksi kuin alussa, mutta ovat edelleen paremmat vaaleat pidennykset joita olemme koskaan kokeilleet. Hennyn silmät ovat täydelliset terävään ja tummaan silmämeikkiin. Tekoripsienkään kanssa ei tarvinnut lähteä leikkimään, sillä Hennyllä oli juuri huolletut ripsipidennykset. Meikit tehtiin viuhkamaiseksi korostaen kulmaluuta ja teräviä piirteitä. Myös kuvausmeikissä varjostukset ja huulimeikki ovat tärkeitä elementtejä. Kiire aikataululla ehdimme kuitenkin kuvata paljon, sillä Henny on tottunut poseeraaja ja on kuin kotonaan kameran edessä. Kuvauksissa oli kolme erilaista settiä ja kaksi asua muiden tyttöjen tapaan.

 Auringonpaisteessakin vahva kuvausmeikki ei vaimene tämän enempää. Varsinkin luonnonvalossa kirkkaalla säällä kuvatessa on syytä tiedostaa kuinka tarkka meikin tulee olla ja tarpeeksi vahva jotta valo ei syö koko meikkiä kuvista.

 Henny ottaa meikkikuvia.

 Meikki tuo selkeästi parhaat kasvojen puolet esille.

 Tässä hieman kuvamateriaalia kuvauksista. Yksi promokuvista on jo näkyvissä facebook-sivuillamme, käy katsastamassa se tästä!

 Rannalla kuvatessamme seuraamme liittyi liuta sorsia jotka uivat juuri Hennyn taakse kaakattamaan!

 Myös osa Arin promokuvista otettiin samana päivänä. Kuvassa ihana farkkuliivi uudelta yhteistyökumppaniltamme Jeronelta.

 Tässä hieman vielä kännykkäkameran kuvaa kuvauksista. Hennyn upea kuvausasu on yhteistyökumppaniltamme HerSecret.fi:stä.

Molempien kuvaukset päättyivät näihin tunnelmiin. Sekä Henny että Ari viettivät viikonlopun kuumeen ja flunssan kourissa. :( Toivottavasti tulevan viikon treenit eivät kärsi tästä...




2 kommenttia: