maanantai 16. syyskuuta 2013

16.9.2013 Uusia kuvioita!

Ryhmämme treenaa tällä hetkellä uutta koreografiaa täyttä häkää ja samalla säädetään tulevan syksyn kuvioita paremmin. Lisäksi olemme saaneet mahtavan uuden yhteistyökumppanin! Daddy's Girl lähetti meille painavan ja kiiltävän hattaramaisen paketin! Yllätyspaketissa oli vaikka mitä! Postauksessa syvennytään tähän ylläripakettiin sekä uusiin kuvoihin, sillä yksi alkuperäisistä tanssijoistamme on palannut riveihimme!

Kaikki paketin sisältö ei edes mahtunut kuvaan! Jokaiselle tytölle lähetettiin vaaleanpunainen mekko, kimaltelevat lippikset, timanttikuvioidut shortsit sekä sporttiset minihameet! Lisäksi saimme kasan erilaisia paitoja ja toppeja käyttöön keikoille ja kuvauksiin. Vielä muutaman tytön osalta kuvaukset ovat tulossa joten kuvissa tulee näkymään näitäkin asuja. Mieletön paketti, suuret kiitokset Daddy's Girl!

Lisäksi kaikki tytöistä saivat kauniit kultaiset kaulaketjut!

Tässä tosiaan hieman blingblingiä ;)

Nimensä mukaisesti Daddy's Girl on BLING/SPORT/CASUAL.

Tässä Ninny pääsi ihan suoraan jo kokeilemaan casual:ina tuota mekkoa (Vaikka lähtihän esim. Elenakin jo treeneistä päällään Daddy's Girl:n asu ja lippis).

Ninny ja ihana kissa Söpö <3

Tosiaan treenaaminen on aloitettu alle kuukauden päästä tuleviin KDC kisoihin jotka pidetään jälleen Gloriassa. Viime vuonna kilpailuissa debytoi uudistettu ryhmämme jossa tanssi ensimmäistä kertaa Henny. Myös tänä vuonna uudistukset näkyvät ensimmäistä kertaa lavalla. Treenit ovat onneksi ihan hyvällä mallillaan vaikka aikaa onkin reilu kuukausi vähemmän kun viime vuoden kisojen kohdalla. Viime vuonna olimme todella pikkutarkkoja jokaisen liikkeen kohdalla ja aina väittelemiseen asti katsoimme jokaisen kohdan pilkulleen oikeaksi. Se hidasti treenaamistamme paljon ja myös epätavallinen koreografia toi hieman ongelmia ajoittain esim. rytmin kanssa. Nyt meillä on uusi koreografia työn alla, mutta se tuntuu alusta asti selkeästi meidän omalta jutultamme. Emme lähde liikaa miettimään millä miellyttäisimme tuomaristoa. Tärkein tavoitteemme on tehdä hyvä ja näyttävä show tänä vuonna ja niin, ettei kukaan yleisöstä unohtaisi esitystämme ;)

Tytöt vauhdissa!

Yksi tämän vuoden selkeistä eroistamme on myös se, että lavalle nousee useampi naama lisää. Ida joka on uusi tanssijamme, nousee lavalla kanssamme jo toista kertaa ja mukaan tulee myös toinen uusi tanssija. Häntä emme valinneet koe-esiintymisten kautta (koe-esiintymisiä pidämme edelleen) vaan hän tulee mukaan vahvistukseksi mammalomaltaan! Alkuperäinen tanssijamme Julia palaa mukaan ja tällä kertaa pääsee esiintymään ihan lavalle asti. Hänhän joutui ensimmäisistä kisoistamme jäämään pois ja tuli viime vuoden KDC competition kilpailuihin kannustamaan meitä vielä viimeisillään raskaana ollessaan.

 Julialla on vankka tanssihistoria ja Arin kanssa aikaisempaa tanssikokemusta. Alunperin Julia oli koe-esiinnyttämässä tyttöjä ennenkuin Afrodisiac perustettiin viisihenkiseksi. Allaolevaa promokuvaa käytettiin myös 2012 kevään Vartti-lehden jutussa. Julia tulee jatkossakin esiintymään kanssamme aina kun aikataulut saamme soviteltua perheellisen kanssa yhteen. Se ei ollut vielä mahdollista viime messukeikalla.

Treenit jatkuvat ja lisää kuulumisia kirjoitellaan taas pian!


0 kommenttia: